Porkkanasta Picassoksi -työpaja
Syö oma taideteoksesi! Sukella kanssamme taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Millaisista ruoka-aineista sinun palettisi koostuisi? Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera!
Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Suosittelemme pajaa iloisille työ- ja ystäväporukoille. Tervetuloa löytöretkelle moniaistilliseen taiteeseen!
Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.
Kesto: 2 tuntia
Kieli: suomi
Osallistujamäärä: 8–15 hengen ryhmä
Hinta: 250 € per ryhmä (ALV 0 %, emme peri yleishyödyllisestä toiminnastamme arvonlisäveroa)
Kuohujuoma: 8 €/lasi, 39 €/pullo (sis. ALV 24 %)
Varaukset: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi
Lisätietoja opastuksista ja työpajoista: sähköpostilla varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai puhelimitse +358 44 747 4106.
Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan (opastus + tilatut lisäpalvelut).
Työpajan tarvikkeet toimittaa E. Ahlström Oy. Jos kokkaus- ja kattamishommat ovat sinulle sydämen asia, E.Ahlströmin verkkokaupasta saat hankittua samoja välineitä ja astioita, joilla tuhannet ammattilaiset kokkaavat päivittäin ja joiden nimiin ammattilaiset ovat vannoneet jo vuosisadan. |