Medialle

Hotelli- ja ravintolamuseon tiedotuksesta vastaa museonjohtaja Anni Pelkonen, +358 44 747 4107, anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi

Toimittajia avustavat kokoelmiin ja tietopalveluun liittyen amanuenssit ja yleisötyön osalta museolehtori.  Katso yhteystiedot.

Tiedotuskuvat

Makuasioita-näyttelyn tiedotuskuvat löytyvät mediapaketista GoogleDrivesta. Kuvat ovat julkaisuvapaita jutun käsitellessä Hotelli- ja ravintolamuseota ja sen toimintaa. Kuvien yhteydessä tulee mainita museon nimi ja valokuvaaja (jos tiedossa).

Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyn tiedotuskuvat löytyvät mediapaketista Google Drivesta. Kuvia voi käyttää Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelystä kerrottaessa. Tiedotuskuvien joukossa on sekä Hotelli- ja ravintolamuseon että muiden museoiden julkaisuvapaita kuvia. Kuvien yhteydessä tulee mainita kuvan omistavan museon nimi ja valokuvaaja (jos tiedossa, tiedot löytyvät kuvan tiedostonimestä).

Lisää Hotelli- ja ravintolamuseon kuvia on selattavissa museon Finna-palvelussa. Painokelpoisia kuvia toimitetaan myös pyynnöstä: tietopalvelu(at)hotellijaravintolamuseo.fi.

Museon logot
Hotelli- ja ravintolamuseo