Työpajat
Erilaiset työpajat ovat osallistava ja toiminnallinen tapa syventää ruoka- ja juomakulttuurin tuntemusta. Pajojen aikana osallistujia rohkaistaan omien havaintojen tekemiseen ja niiden jakamiseen toisten osallistujien kanssa. Pajamme soveltuvat erinomaisesti oppilaitoksille, yrityksille ja vapaa-ajan ryhmille.
Tarjoamme työpajoja eri-ikäisille: varhaiskasvatusikäisille, koululaisille, opiskelijoille ja aikuisille. Järjestämme työpajoja sekä paikan päällä Hotelli- ja ravintolamuseossa että etänä verkon välityksellä. Osa työpajoistamme voidaan pitää myös asiakkaan tiloissa erikseen sovittaessa.
Pajojen vetäjinä toimivat museolehtori Aino Malminen sekä museon oppaat.
Osa työpajoistamme on sidottu vaihtuviin näyttelyihimme, eivätkä ne ole jatkuvasti ohjelmistossa.
Pajasta riippuen toteutuskielenä voi olla suomi, selkosuomi, ruotsi tai englanti.
Työpajan kesto ja hinta vaihtelevat pajakohtaisesti.
Lisätietoa työpajoista ja varaukset: museolehtori Aino Malminen, aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +35844 7474106 (arkisin kello 9-15).
![Tuoksuu jo. Kuvaaja: Sirpa Hickman. Kaksi lasta tunnistamassa leivontaan liittyviä tuoksuja.](https://hotellijaravintolamuseo.fi/wp-content/uploads/2021/05/Taikinan-taju-Tuoksuu-jo-Si-250x141.jpg)
Mathildan makukoulu
Draamallinen työpaja päiväkodeille ja alakouluille![Nostokuvat-1920x1080 (2)](https://hotellijaravintolamuseo.fi/wp-content/uploads/2023/11/Nostokuvat-1920x1080-2-250x141.jpg)
Mahdollistajat-etäpaja
Osallistava etäpaja ammattikouluille![Nostokuvat-1920x1080](https://hotellijaravintolamuseo.fi/wp-content/uploads/2023/11/Nostokuvat-1920x1080-1-250x141.jpg)
Porkkanasta Picassoksi -työpaja
Työpaja ruoasta ja taiteesta kiinnostuneille aikuisille![Nostokuvat-1920x1080 (20)](https://hotellijaravintolamuseo.fi/wp-content/uploads/2024/04/Nostokuvat-1920x1080-20-250x141.jpg)