Maistuvia opastuksia

Haluaisitteko nauttia opastuksesta kaikilla aisteilla?

Herkuttele historialla, kirjaimellisesti! Ota opastus makupaloilla ja kylkeen ehkä vielä juomapaketti, niin johdattelemme teidät makoisalla tavalla näyttelyihimme. Maistiaiset siis herättävät näyttelyn teemat eloon aivan uudella tavalla!

Voitte valita valmiista paketeista tai pyytää räätälöidyn tarjouksen ryhmällenne: varaukset@hotellijaravintolamuseo.fi / 044 747 4106. Kaikki juoma- ja ruokatarjoilut on tilattava etukäteen.

Maistuvat Makuasioita-opastukset

Valmiiksi räätälöidyt paketit kuljettavat maistajansa yhdessä Makuasioita-opastuksen kanssa historian havinoista nykypäivään:

  • “Maistatko sen” -makupalat johdattavat teidät metsäretkeltä baaritiskille ja sieltä edelleen kristallikruunujen alle. Kolmen makupalan kokonaisuus: 14,00 € /hlö (sis. alv 14 %). Maistiaiset ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Minimitilaus 8 henkilölle.  Makupalat toteuttaa Hima&Sali. “Maistatko sen” -makupalat sisältävät palasen sienipiirasta, kasvisvartaan aiolilla ja porkkanakakkumuffinin.
  • “Kippis” -juomat tarjoavat ensin maustettuja makuelämyksiä ja humaloituja kulauksia ja lopuksi kierros saa makean päätöksen. Juomat sopivat nautittavaksi sellaisenaan, mutta se sopii mainiosti yhteen myös “Maistatko sen?” -makupalojen kanssa. Kolmen kulauteltavan kokonaisuus: 15 €/hlö (sis. alv 24 %). Ikäraja 18 vuotta. “Kippis” -juomat sisältävät kolme maisteluannosta: maustettu snapsi, olut ja jälkiruokaviini. Kaikki juomat ovat kotimaisia. Minimitilaus 8 henkilölle.
  • “Kippis” -alkoholittomat juomat vievät teidät nuotion katveesta savuisen baarin kautta valkoisten pöytäliinojen äärelle ja tarjoaa makumaailmoja, jotka ruokkivat myös uteliaisuutta. Juomapaketti sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta se sopii mainiosti yhteen myös “Maistatko sen?” -makupalojen kanssa. Kolmen maistiaisannoksen kokonaisuus: 15 €/hlö (sis. alv 14 %). “Kippis” -alkoholittomat juomat sisältävät kolme maisteluannosta: marjaisa kombucha, alkoholiton olut ja kuohuviini. Minimitilaus 8 henkilölle.
  • “Oispa kaljaa” on olutasiantuntija Anikó Lehtisen suunnittelema kolmen oluen kokonaisuus, joka johdattelee oluen maailmaan Makuasioita-opastuksen aikana. Hinta 15 € /hlö (sis. alv 24 %). Ikäraja 18 vuotta. Saatavilla myös alkoholittomana ja gluteenittomana. “Oispa kaljaa” -juomat: Helles, (NE)IPA ja Sour. Minimitilaus 8 henkilölle.

Muistoja nostattavat Nostalgia-opastukset Makuasioita-näyttelyyn

Viekää muistojen elävöittäminen uudelle tasolle ja tilatkaa Nostalgia-opastuksen muistelen kylkeen “Muistatko sen” -juomat, jotka nostattavat mieleen unohtumattomia muistoja. Kolmen juoman kokonaisuus sisältää reilut maisteluannokset katkeroa, bergamot-lonkeroa ja kovaa soodaa. Kaikki juomat ovat kotimaisia. K-18. Kolme kulauteltavaa yhteensä 15 €/hlö (sis. alv 24 %). Minimitilaus 8 henkilölle.

Syötävää taidetta Porkkanasta Picassoksi -työpajassa

Työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Suosittelemme pajaa iloisille työ- ja ystäväporukoille. Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera! Hinta 250 €/ryhmä (8-15 hlöä), kuohujuoma 8 €/lasi tai 39 €/pullo (sis. alv 24 %).

Juhlista museovierailua kuohuviinillä

Haluaisitteko nauttia opastuksesta samalla kuplista nauttien? Meillä se onnistuu. Tilatkaa pullollinen Cavaa opastuksen oheen tai nautiskeltavaksi kierroksen päätteeksi. 39 €/pullo (sis. alv 24 %). Saatavilla myös alkoholittomana.

Varaaminen ja lisätietoja

Opastusvaraukset tehdään ensisijaisesti varausjärjestelmästämme Porkkanasta Picassoksi -työpajojen varaus: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi. Lisätietoja opastuksista ja maistuvista kierroksista sähköpostilla varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai puhelimitse +358 44 747 4106.

Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan (opastus + tilatut lisäpalvelut).


VARAA OPASTUS


Mikäli et löydä ryhmällesi sopivaa aikaa tai haluat opastuksen virtuaalisesti tai muulla kielellä kuin suomeksi (ruotsi, englanti) niin ota yhteyttä: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi / 044 74 74 106