Opastukset ja työpajat

Haluaisitko perehtyä näyttelyihimme oppaan johdolla?

Opastukset sopivat niin koululuokille, ammattiin opiskeleville, ystäväporukoille, työtiimeille kuin synttäri- tai polttariseurueille, ihan kaikille. Ystävälliset oppaamme ottavat huomioon ryhmän toiveet ja erilaiset oppimisen tavat.

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi
Opastusten kesto: noin 45 min
Opastuksen hinta: arkisin 85 € / ryhmä, viikonloppuisin 125 € / ryhmä. Lisäksi perimme pääsymaksut 6 € / hlö tai Museokortti. Oppilaitosopastuksissa ei peritä pääsymaksuja. (opastusmaksut 1.1.2024 alkaen arkisin 88 €/ryhmä ja viikonloppuisin 128 €/ryhmä)
Virtuaalinen opastus: 158 € / ryhmä

Voit valita perusopastuksen (katso opastukset alta), mutta räätälöimme mielellämme opastuksia myös ryhmän toiveiden mukaisesti. Opastus voi olla esimerkiksi  keskusteleva, toiminnallinen tai se voidaan rakentaa muistelun ympärille. Lisäksi opastuksen kestoa voidaan pidentää. Pyydä tarjous räätälöidyistä opastuksesta sähköpostitse varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi

Maistuvia opastuksia

Makupalat ja juomapaketit johdattelevat teidät makoisalla tavalla näyttelyyn ja herättävät näyttelyn teemat eloon aivan uudella tavalla. Voitte myös juhlistaa museokäyntiänne kuohuviinillä. Juoma- ja ruokamaistiaiset vain ennakkotilauksesta.

Varaaminen ja lisätietoja

Opastusvaraukset tehdään ensisijaisesti varausjärjestelmästämme.
Lisätietoja opastuksista ja työpajoista: sähköpostilla varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai puhelimitse +358 44 747 4106.

Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan (opastus + tilatut lisäpalvelut).