Opastukset

Kesällä 2024 toteutamme opastuksia vain ajalla 25.–28.6. ja 23.–26.7.2024. Säännölliset opastukset ja työpajat käynnistyvät jälleen 31.7.2024 alkaen.

Haluaisitko perehtyä näyttelyihimme oppaan johdolla? Kiinnostaisiko opastettu kävelykierros Helsingin keskustassa? 

Näyttelyopastukset sopivat niin koululuokille, ammattiin opiskeleville, ystäväporukoille, työtiimeille kuin synttäri- tai polttariseurueille, ihan kaikille. Ystävälliset oppaamme ottavat huomioon ryhmän toiveet ja erilaiset oppimisen tavat.

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, selkosuomi
Opastusten kesto: noin 45 min
Opastuksen hinta: arkisin 88 € / ryhmä, viikonloppuisin 128 € / ryhmä. Lisäksi perimme pääsymaksut 6 € / hlö tai Museokortti. Oppilaitosopastuksissa ei peritä pääsymaksuja.
Etäopastus: 158 € / ryhmä

Voit valita perusopastuksen (katso opastukset alta), mutta räätälöimme mielellämme opastuksia myös ryhmän toiveiden mukaisesti.

Opastusten lisäksi toteutamme erilaisia työpajoja.

Tarjonnassamme on myös opastettu Kahvintuoksuinen Helsinki -kävelykierros Helsingin keskustassa hintaan 250 € / ryhmä.

Maistuvia opastuksia

Makupalat ja juomapaketit johdattelevat teidät makoisalla tavalla näyttelyyn ja herättävät näyttelyn teemat eloon aivan uudella tavalla. Voitte myös juhlistaa museokäyntiänne kuohuviinillä. Juoma- ja ruokamaistiaiset vain ennakkotilauksesta.

Varaaminen ja lisätietoja

Näyttelyopastusvaraukset tehdään ensisijaisesti varausjärjestelmästämme.
Lisätietoja opastuksista ja työpajoista: sähköpostilla varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai puhelimitse +358 44 747 4106.

Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan (opastus + tilatut lisäpalvelut).