Painotetut opastukset

Etkö löydä valmiiden opastusten valikoimasta teidän ryhmällenne sopivaa opastusta? Ei hätää, perusopastusten lisäksi räätälöimme mielellämme opastuksien aiheita myös ryhmän toiveiden mukaisesti painottamalla opastuksen sisällössä ryhmän haluamaa teemaa.

Toteutamme painotettuja opastuksia erityisesti Makuasioita-näyttelyssä. Painotuksen tulisi liittyä joihinkin seuraavista Makuasioita-näyttelyn teemoista:

  • ruokakulttuuri ja ruokahistoria
  • juomakulttuuri/alkoholikulttuuri ja juomahistoria
  • ravintolahistoria, ravintolakulttuuri ja ravintolatyön historia
  • hotellien ja matkailun historia
  • kouluruokailu, joukkoruokailu

Painotetun opastuksen kesto on max 85 min. Opastuksia toteutetaan ti, to ja pe klo 9-18, ke klo 9-20 ja la-su klo 11-18. Hinta arkisin 160 euroa / ryhmä + pääsymaksut 6 € / hlö, viikonloppuisin 200 euroa / ryhmä + pääsymaksut 6 € / hlö.

Painotettu opastus voidaan järjestää myös etänä verkossa (hinnoittelu erikseen). Myös painotetulle opastukselle voidaan toteuttaa tarjoiluja ja maistiaisia, joko valmiiden maistuvien opastusten mukaisesti tai erikseen sovitulla tavalla (hinnoittelu erikseen).

Tiedustelut sähköpostitse: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi.

Jos toiveenasi on jokin muu aihe tai pidempi kesto, suosittelemme kääntymään tietopalvelumme puoleen. Tietopalvelumme toteuttaa esimerkiksi erilaisia museon aihepiireihin liittyviä luentoja.