Hartwall Vichy Original Nautinnon nälkä -näyttelyn yhteistyökumppani

Rakkauden tiloja – Nautinnon nälkä kertoo suomalaisten rakkaudesta ravintolassa viimeisen sadan vuoden aikana, oli sitten kyse rakkaudesta toiseen ihmiseen, ruokaan tai vaikkapa juomaan. Näyttely juhlistaa satavuotiasta Suomea ja se avautuu Hotelli- ja ravintolamuseossa 14.2.2017.

Hartwall Vichy Original

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Hartwall Vichy Originalin kanssa. Hartwall Vichy Originalille yhteistyö Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa on luontaista, sillä Hartwall Vichy on ollut osa suomalaista ravintolakulttuuria jo 1800-luvulta. Victor Hartwall perusti Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesitehtaan Helsinkiin vuonna 1836, josta alkoi Hartwallin ja Hartwall Vichy Originalin tarina. Yhteistyöllä Vichy haluaa muistuttaa vahvoista juuristaan suomalaisessa ravintolakulttuurissa.

Hartwall Vichyllä Originalilla on vahva sidos myös Nautinnon nälkä -näyttelyn rakkausteemaan. ”Hartwall Vichy on ajaton klassikko, jota on myyty suomalaisissa ravintoloista ja baareissa jo kolmella eri vuosisadalla. Vichylasi kädessä ollaan koettu varmasti monia rakkaudentäyteisiä ja ikimuistoisia hetkiä”, sanoo Hartwall Vichyn tuotepäällikkö Heidi Päiväniemi.