Nautinnon nälkä -antologia julkaistaan 14.2.

nautinnon nälkä_kansi pieniMiksi Marilyn Monroe halusi ostaa Suomessa käydessään kalakukon? Kuinka neurootikko valmistaa kanaviillokin? Millainen rakkaustarina alkoi helsinkiläisessä Kappeli-ravintolassa kieltolain aikaan?

Nautinnon nälkä -antologia tarjoaa lukijalle herkullisen kattauksen tuoreita suomalaisia ruokanovelleja. Kirjallisen keittiönsä avaavat Virpi Hämeen-Anttila, Erkka Mykkänen, Miki Liukkonen, Leena Parkkinen, Juha-Pekka Koskinen, Johanna Sinisalo, Hannu Väisänen ja Tuija Välipakka.

Kirja liittyy Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyyn Rakkauden tiloja – Nautinnon nälkä, joka kertoo rakkaudesta ravintolassa, oli sitten kyse rakkaudesta toiseen ihmiseen tai ruokaa. Kirja on toteutettu yhteistyössä 150-vuotisjuhliaan viettävän Ravintola Kappelin kanssa ja sen ovat toimittaneet Venla Rossi ja Jaakko Hämeen-Anttila.

Kirja on ostettavissa Hotelli- ja ravintolamuseon museokaupasta hintaan 12 €. Voit tilata kirjan myös kotiin toimitettuna hintaan 15 € (sisältää postitus- ja laskutuslisän) lähettämällä viestin osoitteeseen hrm@hotellijaravintolamuseo.fi. Kerrothan viestissä toimitusosoitteen ja tilaamasi kappalemäärän.