Triplasti kivaa kaikille huhti–kesäkuun ilmaisiltoina!

Joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17–20 Hotelli- ja ravintolamuseoon sekä muihin Kaapelimuseoihin on vapaa pääsy. Avoinna ovat kaikkien museoiden näyttelyt ja välillä tarjolla on muutakin ohjelmaa!

Huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun ilmaisina iltoina tarjolla on Triplasti kivaa kaikille, eli yhteensä tunnin mittainen johdatus kaikkiin Kaapelimuseoihin. Opastuskierrokselle mahtuu mukaan 20 ensimmäistä.

TRIPLASTI KIVAA KAIKILLE!

Keskiviikkoisin 26.4, 31.5 ja 28.6.2023 klo 18.00–19.00

Opastuksen aikana saat Suomen valokuvataiteen museon, Teatterimuseon sekä Hotelli- ja ravintolamuseon sisällöistä pienen maistiaisen, jonka avulla voit jatkaa omatoimista tutustumista näyttelyihin. Teatterimuseon Arkadia-salissa tutustumme suomalaisen teatterin alkuvaiheisiin ja kuulemme tosielämän tarinoita teatterimaailmasta. Hotelli- ja ravintolamuseossa herättelemme makumuistojamme ja jäljitämme ruoka- ja juomakulttuurissa tapahtuneita muutoksia. Suomen valokuvataiteen museossa kurkistamme pimiöön ja pohdimme Etsin-näyttelyssä keskustellen valokuvan ajankohtaista roolia ja merkitystä jokaisen arjessa.

Kierrokselle mahtuu enintään 20 henkilöä. Ilmoittautuminen museoiden aulassa, ei ennakkoilmoittautumista.

Kierroksille on vapaa pääsy!

VIRVOTTAUDU BAARISSA!

Keskiviikkoisin 26.4, 31.5 ja 28.6.2023 klo 17.00–19.00 (20.00) Hotelli- ja ravintolamuseossa palvelee baari, josta löytyy virvokkeita niin varttuneempaa kuin nuorempaankin makuun!