FOOD TATTOO - Lentävä karjalanpiirakka ja muita ruokatatuointeja -näyttelyn avajaiset

FOOD TATTOO -näyttely nostaa esiin erilaisia ruoka- ja juoma-aiheisia tatuointeja ja tarinoita niiden taustalla.

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin
torstaina 26.1.2023 klo 18.00–20.00

Lue lisää näyttelystä: FOOD TATTOO – Lentävä karjalanpiirakka ja muita ruokatatuointeja

Näyttely on esillä 27.1.2023-7.1.2024


FOOD TATTOO -näyttelyn lisäksi Kaapelimuseoissa juhlitaan 26.1.2023 klo 18.00-20.00 myös seuraavien näyttelyiden avajaisia:

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museon kautta aikojen ensimmäinen pysyvä näyttely Etsin avautuu museon uusissa tiloissa Kaapelitehtaan kellarikerroksessa. Samaan aikaan museon suuressa näyttelytilassa avautuu Aalto-yliopiston valokuvataiteen maisteriopiskelijoiden lopputyönäyttely MoA in Photography 23.

Lisätietoa näyttelyistä:
Etsin: https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/nayttelyt/etsin
MoA in Photography 23: https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/nayttelyt/moa-photography-23

Teatterimuseo

Everybody Dance! tuo tanssin ilon ja riemun näyttelyyn. Tanssi on ollut osa sosiaalista elämäämme aina. Ihmiset ovat tanssineet kokoontuessaan yhteen, arjessa ja juhlassa, sisällä ja ulkona, paikasta riippumatta. Tanssi on yhdistävä voima, intiimi ja fyysinen.

Näyttelyssä muistellaan viime vuosien tanssihittejä, tutustutaan eri maiden ja kulttuurien tanssiperinteisiin, tanssin ympärille syntyneisiin yhteisöihin ja ilmiöihin. Siellä vieraillaan mm. Suomalaisessa mummodiskossa, kansantanssitapahtumassa ja Tangomarkkinoilla, joista hypätään ruotsalaiseen polskaan ja saamelaiseen sydisdansiin, latinalaiseen salsaan, afrikkalaisiin tansseihin, Lähi-Idän dabkeen. Eikä vain muistella, tutustuta ja vierailla, vaan tietenkin myös tanssitaan!

Lisätietoa näyttelystä:
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Everybody-Dance