Tehtaan tekemää ruokaa -työpaja

Millaista reittiä ruoka päätyy lautasellemme? Millaisin keinoin mainonta vaikuttaa meihin?

Teollisten tuotteiden reitti lautasillemme on tapahtunut monen mutkan kautta. Ihmisten ennakkoluulo uusia tuotteita kohtaan aiheutti pulmia, joita kekseliäät tuottajat ratkaisivat.  Miten toimia esimerkiksi tilanteessa, jossa margariinin pelättiin vähentävän työkykyä tai kauppiaan uskottiin myyvän sikaa säkissä?

Pajan aikana tutustumme elintarvikemainonnan värikkäisiin vaiheisiin. Mietimme, millaisin keinoin tuotteita meille myydään ja saammeko aina sitä, mitä meille luvataan. Pajan lopuksi ideoimme tulevaisuuden tuotteen. Kenen tuotteesta on innovaatioksi?

Paja sopii erinomaisesti oppilaitoksille ja työporukkojen virkistymispäivään.

Kesto: 1,5 tuntia
Kieli: suomi
Osallistujamäärä: noin 8–20 hengen ryhmä
Hinta: 2oo €/100 € per ryhmä (ALV 0 %, emme peri yleishyödyllisestä toiminnastamme arvonlisäveroa). Edullisempi hinta sisältää 1 tunnin ohjaukset + omatoimimateriaalin museossa työskentelyyn opettajan johdolla.

Varaukset ja lisätiedot: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi

Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan (opastus + tilatut lisäpalvelut).