Ammattilaisen ääni -työpaja

Ammattilaisen ääni -työpaja on Hotelli- ja ravintolamuseon kehittämä työpajamalli, jonka keskeisenä tavoitteena on vahvistaa majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoiden ammatti-identiteettiä sekä ohjata opiskelijoita pohtimaan omaa työhyvinvointiaan sekä työuraan liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita.

Työpajassa luodaan aluksi lyhyt katsaus alan kiinnostavaan historiaan. Samalla kuunnellaan ammattilaisten tarinoita eri aikakausilta, ja peilataan historiaa tähän päivään. Oman alan kehitykseen perehtyminen voi auttaa opiskelijoita hahmottamaan myös alan yhteiskunnallista merkitystä ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Työhyvinvointi on keskeinen tekijä ammattilaisten työssäjaksamisessa ja alalla viihtymisessä, ja siksi on tärkeätä tunnistaa sen eri ulottuvuuksia ja ymmärtää työhyvinvoinnin merkitys.

Työpajat museolla tai etänä

Ammattilaisen ääni -työpajoja järjestetään museolla ja etäpajoina Teams-alustalla. Mahdollisuuksien mukaan työpajaohjaajamme voi pitää työpajoja alan oppilaitoksissa myös muualla Suomessa.

Työpajan hinta: 85 € (1.1.2024 88 €)
Työpajan kesto: noin 1 h
Kielet: suomi ja englanti

Ota yhteyttä: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai 044 7474106

Omatoimimateriaali

Ammattilaisen ääni -työpajoja on aiemmin pidetty Hotelli- ja ravintolamuseolla, mutta nyt työpajojen materiaali tuotu verkkoon ammatillisten opettajien saataville. Tämä mahdollistaa työpajan pitämisen myös oppilaitoksissa, joista on pitkien etäisyyksien vuoksi hankala päästä työpajaan museolle. Ammattilaisen ääni -työpajamateriaali koostuu opettajan ohjeesta, luentotallenteesta, työpajarungosta sekä case-tehtävästä ja sen vastauksista. Työpajan kesto on n. 1-1,5h.

Ammattilaisen ääni -materiaalin tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata Ammattilaisen ääni -työpajamateriaalin

  • Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.

 

Työpajat ovat osa Ammattilaisen ääni -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n kanssa.