Koko museo käyttöönne!

Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelytilat ovat on moniaistinen ja historialla herkutteleva ympäristö viettää niin hauskoja juhlia kuin muita inspiroivia tilaisuuksia, kuten tiimipäiviä tai minimessuja. Meillä saa nauttia!

Yksityistilaisuuksiin meillä mahtuu reilut 100 henkeä (ei istumapaikkoja). Vaihtuvien näyttelyiden ja tapahtumien tilaan saadaan pöytäpaikat noin 50 hengelle.

valkoinen korkea pöytä, jonka päällä viinilaseja. Taustalla ihmisiä.

Vuokrahinta

alk. 350 e / tunti (sis. alv 24 %), minimiveloitus 2 tuntia. Kysy tarjousta.
Tilavuokraan kuuluu museon sisäänpääsy kaikille tilaisuuteen osallistujille. Osallistujilla on myös mahdollisuus tutustua museon näyttelyihin.

Tarjoilut ja teemajuhlat

Cateringin juhliisi voit tilata haluamastasi paikasta, mutta me autamme mielellämme järjestelyissä. Hotelli- ja ravintolamuseolla on anniskeluoikeudet eli omia juomia meille ei voi tuoda.

Jos suunnittelet teemajuhlia tietyn aikakauden tyyliin, saat suunnitteluapua ruoka- ja juomahistorian asiantuntijoiltamme. Kysy lisätietoja museon tietopalvelusta.

Vuokraa museo - omat tarjoilut

Vuokraa museo - omat tarjoilut

 

 

 

 

 

 

Ohjelmapalvelut

Tilaisuutenne yhteydessä on myös mahdollista herkutella historialla esimerkiksi toiminnallisen työpajan tai opastetun näyttelykierroksen merkeissä. Opastetuista kierroksista saa myös astetta maistuvampia yhdistämällä niihin ruoka- ja juomamaistiaisia.

Turvallisemman tilan periaatteet

Kaikissa meillä järjestettävissä tilaisuuksissa on noudatettava turvallisemman tilan periaatteita.

Varaukset ja lisätietoja

Anni Pelkonen, anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +358 44 747 4107

Tilavarauksen voi tehdä myös sähköisellä lomakkeella. Vahvistamme tilaisuuden mahdollisimman pian.

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Peruuttamattomista varauksista peritään tilavuokra täysimääräisenä.