Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepaja 5.11.

Syö oma taideteoksesi! Järjestämme Porkkanasta Picassoksi -työpajan yleisölle tiistaina 5.11.2024 kello 17-19. Vain ennakkolipun ostaneille. Liput myynnissä nyt Hotelli- ja ravintolamuseon Holvi-verkkokaupassa. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä.

Sukella kanssamme taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Porkkanasta Picassoksi -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Millaisista ruoka-aineista sinun palettisi koostuisi? Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera!

Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.

Kesto: 2 tuntia
Kieli: suomi
Osallistujamäärä: 10 osallistujaa
Hinta: 25 € per osallistuja (ALV 0 %, emme peri yleishyödyllisestä toiminnastamme arvonlisäveroa), sisältää 1 hengen osallistumisen ruokataidepajaan, ei sisällä tarjoilua. Ei erillistä tarvikemaksua. Museokorttilaisille 20 € per osallistuja.

Lisätietoja: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, voit myös kysyä työpajaa omalle ryhmällesi

Työpajan tarvikkeet toimittaa E. Ahlström Oy.
Jos kokkaus- ja kattamishommat ovat sinulle sydämen asia,
E.Ahlströmin verkkokaupasta saat hankittua samoja välineitä ja astioita,
joilla tuhannet ammattilaiset kokkaavat päivittäin ja joiden nimiin ammattilaiset
ovat vannoneet jo vuosisadan.