Osallistu Ruokahaasteen arvontaan

Arvomme kerran kuussa Ruokahaasteen arvontaan osallistuneiden kesken ruoka-aiheisia tuotteita!

Kerro ruokahaasteesi etenemisestä sosiaalisessa mediassa tekstillä, kuvalla tai videolla. Liittämällä postaukseesi tunnisteet #ruokahaaste2020, #hotellijaravintolamuseo ja #sarkamuseo osallistut Ruokahaasteen kuukausittaiseen arvontaan. Palkintoina on erilaisia ruoka-aiheisia tuotteita!

Tutustu Ruokahaasteen haasteisiin ja ohjeisiin

Näin osallistut arvontaan

– Osallistut arvontaan jakamalla Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä julkisen postauksen, jossa kerrot ruokahaasteesi etenemisestä tekstillä, kuvalla tai videolla.

– Liitä postaukseesi tunnisteet #ruokahaaste2020, #hotellijaravintolamuseo ja #sarkamuseo

– Mikäli sinulla ei ole käytössä Facebook-, Twitter- tai Instagram-tiliä, voit osallistua arvontaan myös lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen ruokahaaste2020@gmail.com

– Osallistumalla arvontaan osallistujat suostuvat siihen, että Hotelli- ja ravintolamuseo ja Suomen maatalousmuseo Sarka voivat jakaa heidän postauksensa ja postaukseen mahdollisesti kuuluvan kuvansa/videonsa Hotelli- ja ravintolamuseon ja Suomen maatalousmuseo Saran Facebook-, Instagram- tai Twitter-tileillä ja Ruokahaasteen Facebook-ryhmässä. Postauksen tekijän nimi tai nimimerkki mainitaan aina mahdollisen jakamisen yhteydessä. 

Palkintoina ruoka-aiheisia tuotteita

Joka kuukausi joulukuun 2020 loppuun saakka osallistuneiden kesken arvotaan ruoka-aiheisia palkintoja.

Palkintoina mm. Hamppufarmin tuotepaketteja, Helsienen Growkit, Riihipuodin myllyn tuotepaketti, Chocochilin Elina Innasen keittokirja, Ruohonjuuren luomutuotepaketti ja Hunajayhtymän tuotepaketti.

 

 

 

 

 

Ruokahaasteen arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjät:

Hotelli- ja ravintolamuseo, Tallberginkatu 1 G 60, 00180 Helsinki, ja

Suomen maatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Arvonnan alkamis- ja päättymisaika: Arvonta suoritetaan kerran kuussa 1.1.–31.12.2020 välisenä aikana.

Arvontaan osallistuminen:

Kunkin kuukauden arvontaan osallistuvat kuukauden ensimmäisen ja viimeisen päivän välisenä aikana julkisen Facebook-, Instagram- tai Twitter-postauksen, jossa on tunnisteet #ruokahaaste2020, #hotellijaravintolamuseo ja #sarkamuseo, tehneet henkilöt.

Osallistumalla arvontaan osallistujat suostuvat siihen, että Hotelli- ja ravintolamuseo ja Suomen maatalousmuseo Sarka voivat jakaa heidän postauksensa ja postaukseen mahdollisesti kuuluvan kuvansa/videonsa Hotelli- ja ravintolamuseon ja Suomen maatalousmuseo Saran Facebook-, Instagram- tai Twitter-tileillä ja Ruokahaasteen Facebook-ryhmässä. Postauksen tekijän nimi tai nimimerkki mainitaan aina mahdollisen jakamisen yhteydessä. 

Osallistumalla arvontaan osallistuja takaa, että hän on luonut jakamansa materiaalin itse tai saanut materiaalin jakamiseen luvan materiaalin omistajalta eikä siten loukkaa toisen tekijänoikeutta.

Hotelli- ja ravintolamuseon ja Suomen maatalousmuseo Saran Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä järjestämät arvonnat eivät ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia, eivätkä ne liity mitenkään kyseiseen alustaan. Facebook, Instagram tai Twitter ei ole mitenkään vastuussa arvonnasta.

Arvonnan suorittaminen:

Arvonta toimitetaan järjestäjien toimesta. Joka kuukausi suoritetaan uusi arvonta ja arvontoja suoritetaan yhteensä kaksitoista (12) kappaletta. Kunkin kuukauden arvonta toimitetaan viimeistään viikon kuluttua kuukauden päättymisestä.

Palkinnot

Palkintoina on erilaisia ruoka-aiheisia tuotteita, muun muassa tuotepaketteja ja lahjakortteja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voitosta ilmoittaminen ja palkinnon luovuttaminen:

Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä voittajan osallistumiseen käyttämään Facebook-, Instagram- tai Twitter-tiliin. Voittajat ilmoitetaan myös Hotelli- ja ravintolamuseo ja Suomen maatalousmuseo Saran Facebook-, Instagram- ja Twitter-tileillä sekä nettisivuilla.

Palkinto lähetetään voittajalle postitse heti, kun voittaja on ilmoittanut järjestäjille postiosoitteensa. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Järjestäjät eivät vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä esteistä.

Mikäli voittaja ei ole ilmoittanut postiosoitettaan yhden (1) kuukauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Henkilötiedot

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjien omissa sosiaalisen median kanavissa ja internet-sivuilla.

Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvontaan liittyvissä asioissa osallistuja voi olla yhteydessä kilpailun järjestäjiin sähköpostitse: info@sarka.fi ja hrm@hotellijaravintolamuseo.fi