Uutuuskirjassa muistoja ravintola-alalta
Maalla, merellä ja ravintolassa – Tuomo Kauko Vilhelmin muistoissa, omakustanne 2016, sidottu, 155 sivua.
Tuomo Kangasniemen ravintolaura alkoi 1960-luvun alussa Tampereen Siilinkarin grilliltä. Sittemmin tie vei laivakokiksi Atlantille, lukuisten tunnettujen ravintoloiden hovimestariksi ja edelleen Valtion Ravitsemiskeskuksen leipiin. Asiakaskuntaan on vuosien varrella kuulunut presidenttejä ja vuorineuvoksiakin. “Maalla, merellä ja ravintolassa – Tuomo Kauko Vilhelmin muistoissa” on kiehtova sukellus ravintola-alan viiteen vuosikymmeneen.
25 € + mahdolliset postikulut
Myynnissä Villi Väinössä (Kalevankatu 4, Helsinki) ke 11.1.2017 klo 18.00. Vain käteinen.
Tilattavissa myös suoraan kirjoittajalta [email protected], puh. 040 8674920.