Työpajatarjotin on katettu!

MITÄ SAISI OLLA?

Teatterimuseo ja Hotelli- ja ravintolamuseo lähtevät lähiseutukierrokselle, ja mukaan on pakattu monenmoista hyvää!

Kevätkaudella 2022 museolta voi varata eri ikäluokille suunniteltuja työpajoja, ja tällä kerralla me tulemmekin kouluihin ja päiväkoteihin paikan päälle. Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa hankkeessa voimme tarjota työpajat kouluille ja päiväkodeille maksutta. Työpajatarjottimen toiminta-alue kattaa koko Helsingin.

Tarjolla on 70 työpajaa kummaltakin museolta. Kahden museon sisällöistä on kehitetty monipuolinen kattaus, joka tarjoaa valittavaksi erilaisia vaihtoehtoja eri ikäisille lapsille ja nuorille.

  • Hotelli- ja ravintolamuseon pajoissa maistellaan ja haistellaan isovanhempien lapsuudesta tuttuja makuja ja tuoksuja, tutustutaan ruokaperinteisiin ja pohditaan omaa ruokasuhdetta.
  • Teatterimuseon pajoissa päästään mm. liittymään Sirkus Huuhaan hupsuun seurueeseen, improamaan ja pohtimaan identiteettiä tai tutkimaan miten asenteet ja mielipiteet vaikuttavat meihin.

Hankkeen tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille iloa, elämyksiä ja uusia oppimiskokemuksia museoiden toiminnallisissa ja draamakasvatuksen keinoja käyttävissä työpajoissa. Lisäksi tehdään museoita tutuiksi alueen lapsille ja nuorille ja innostetaan heitä jatkamaan museovierailuja myös myöhemmin.

Varausjärjestelmänä käytämme Vello-palvelua, josta koulut ja päiväkodit pystyvät itse varaamaan työpajoja haluamilleen päiville.

Kevään ajat ovat varattavissa 7.2. alkaen. Jos mieleistä ajankohtaa ei löydy nyt niin lisää työpaja-aikoja lisätään joka kuun alussa. Työpajatarjottimen työpajat ovat saatavilla toukokuuhun 2022 asti.

Jos kaipaatte lisätietoja, lue lisää Työpajatarjottimen omilta sivuilta tai ole rohkeasti yhteydessä!

 

Tuotantokoordinaattori Mari Ala-Nikkola
mari.ala-nikkola@teatterimuseo.fi
p. 040 192 2316