Ruoan tulevaisuus -tapahtumalle haetaan tuottajaa

Ruoan tulevaisuus on poikkitieteellinen ja -taiteellinen yleisötapahtuma, jonka Hotelli- ja ravintolamuseo toteuttaa syksyllä 2019. Etsimme tuottajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumaa sekä vastaamaan tapahtuman taloudesta, viestinnästä ja markkinoinnista. Työsuhde on määräaikainen.

Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo, joka toimii Helsingissä Kaapelitehtaalla. Museota ylläpitää Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö – Stiftelsen för Hotell- och restaurangmuseet sr.

Ruoan tulevaisuus -tapahtuma tutkii rinnakkain ruoan historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta ja kokoaa yhteen tutkijoita, tuottajia, jalostajia, myyjiä ja asiakkaita – koko ruokaketjun. Tarkoitus on yhdistää maailman väestöä ruokkivan operaation eri osaset yhteen ennennäkemättömällä tavalla ja etsiä vastauksia siihen, kuinka me päädyimme reilussa sadassa vuodessa äärimmäisestä nälästä liikalihavuuteen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Tapahtuma on sarja luentoja, workshopeja, paneelikeskusteluja ja kohtaamisia. Tapahtuma toteutetaan hankerahoituksella sekä tapahtuman tuomilla tuloilla. Koneen säätiö tukee tapahtuman suunnitteluvaihetta.

Tuottajan työtehtäviin kuuluu Ruoan tulevaisuus -tapahtuman suunnittelu, konseptointi ja tapahtumatuotannon käynnistäminen, jatkorahoituksen ja yhteistyökumppaneiden hankkiminen sekä tapahtumaan liittyvä viestintä ja markkinointi. Tuottaja työskentelee tiiviisti yhdessä Hotelli- ja ravintolamuseon muun henkilökunnan kanssa.

Tuottajalta edellytetään vankkaa ja monipuolista tapahtumatuotannon osaamista, projektinhallintataitoja ja hankeosaamista, hyviä verkostoja ja kontakteja ruoka- ja juoma-alalla, kykyä solmia kumppanuuksia sekä näkemystä ja kokemusta viestinnästä ja markkinoinnista. Arvostamme monipuolista kielitaitoa, idearikasta, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä työotetta sekä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhde on määräaikainen (8 kk), aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään 2.5.2018 Tehtävässä on 2 kuukauden koeaika. Mikäli jatkorahoitus hankkeelle varmistuu, voidaan tuottajan työsuhdetta jatkaa vuonna 2019.

Palkka: 3200 euroa/kk

Työaika: 36 tuntia 45 minuuttia viikossa

Haku päättyy 18.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Anni Pelkonen (p. 044 7474107) ti 27.2. klo 9-10, ti 6.3. klo 9-10 ja ti 13.3. klo 13–14.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, viestin osoitekenttään otsikoksi ”Hakemus Ruoan tulevaisuus -tapahtuman tuottajaksi”.