Psykoanalyysin yössä monipuolista ohjelmaa kolmessa museossa

Huippusuosittu Psykoanalyysin yö tulee taas! Kaapelitehtaan museoissa jo kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma tuo alitajuntaa aktivoivia ajatuksia talven keskelle. Tapahtuma järjestetään 7.2.2020 klo 18.30-23.00

Psykoanalyyttista teoriaa ja hoitomenetelmää on kehitetty toistasataa vuotta, ja sillä on ollut keskeinen merkitys myös länsimaisessa kulttuurielämässä. Psykoanalyyttiset ajatusmallit ovat laajasti käytössä kulttuurin ja taiteiden tutkimuksessa. Psykoanalyyttisella tulkinnalla on paikkansa niin näyttämöllä, ravintolaelämässä kuin valokuvauksessakin.

Illan ohjelmaan kuuluu puheenvuoroja, keskusteluja ja aktivoivia harjoituksia psykoanalyytikkojen sekä aiheeseen perehtyneiden taiteilijoiden ja kulttuurintuntijoiden johdolla. Kolmen museon (Hotelli- ja ravintolamuseo, Valokuvataiteen museo, Teatterimuseo) tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Psykoanalyyttisen Yhdistyksen kanssa.

Liput: 15 euroa, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Sisäänpääsy myös Museokortilla.

Osta ennakkolippu verkkokaupasta, niin vältyt jonottamiselta:
https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/product/df1afb0be9059b428a55ff5640ddff79/

Ennakkolipun lunastaneiden tulee saapua viimeistään 19.30 mennessä.

Kiinnostavaa ohjelmaa tarjolla kolmessa museossa koko illan, tapahtumatiedot päivittyvät Psykoanalyysin yön Facebook-tapahtumassa.