Etsimme museonjohtajaa

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Museon tehtävänä on tutkia, tallentaa ja esittää majoittumisen, matkailun ja ravitsemuksen historiaa Suomessa.

Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö – Stiftelsen för Hotell- och restaurangmuseet hakee säätiön alaiselle, kehittyvälle ja aktiiviselle Hotelli- ja ravintolamuseolle yhteistyökykyistä ja ulospäinsuuntautunutta

Museonjohtajaa

Museonjohtajan tehtäviin kuuluu säätiön asiamiehenä toimiminen, museon toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, talouden ja hallinnon prosessien hallinta, sidosryhmätoiminta sekä esimiehenä toimiminen. Museonjohtaja osallistuu muun henkilökunnan ohella myös näyttelytuotantoon sekä markkinoinnin tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, museoalan työkokemus, käytännössä osoitetut johtamistaidot sekä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito sekä kiinnostus ruoka- ja juomakulttuuriin katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta tuloksekkaasta yritysyhteistyöstä sekä verkostojen luomisesta ja ylläpidosta. Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa 5.9.2016 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.7. klo 12-15 ja 22.7. klo 9-12 museonjohtaja Anu Kehusmaa, P. 041 4377566. Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse 3.8.2016 mennessä säätiön hallituksen puheenjohtajalle Gun Marit Niemiselle osoitteeseen marit.nieminen (at) perho.fi. Viestin otsikoksi: ”Hakemus museonjohtajaksi”.

 

Haastatteluun kutsutaan perjantaihin 5.8. mennessä. Haastattelut pidetään keskiviikkona 17.8.2016 Helsingissä.