Kutsu Ammattilaiselta toiselle –työpajaan

Hotelli- ja ravintolamuseo kokoaa entiset, nykyiset ja tulevat hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset yhteisiin historiatyöpajoihin syksyn 2019 aikana jakamaan osaamistaan ja tietämystään, oppimaan alan historiasta sekä vahvistamaan ammatti-identiteettiään.

Alakohtaisissa työpajoissa muistellaan ja jaetaan kokemuksia työelämän muutoksista sekä oman urapolun vaiheista. Luvassa on hauskaa vertaisoppimista, ylisukupolvista ammatillista verkostoitumista, oman alan historian jakamista ja mahdollisuus asettaa oman uran vaiheet sekä ammatilliseen että laajempaan yhteiskunnalliseen kontekstiin. Hyödynnämme työpajoissa kokoelmiamme, kuten kiinnostavia historiallisia valokuvia, esineitä ja muistitietoa alaan liittyen.

Ammattitaitosi ja kokemuksesi ovat arvokasta pääomaa muille alalle toimiville ja sille opiskeleville!
Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu siis pian!

Tarjoamme kaikille osallistujille pullakahvit ja tuotepaketin, lisäksi osallistujilla on mahdollisuus osallistua joulukuussa opastetulle pikkujoulukierrokselle näyttelyymme!

Työpajat järjestetään syys-marraskuussa 2019 maanantai-iltapäivisin klo 15-17. Kukin osallistuja osallistuu yhteen työpajaan. Kerro, mikä/mitkä alla olevista ajankohdista sopii sinulle, viimeinen
ilmoittautumispäivä on 31.8.2019. Työpajaryhmät vahvistetaan syyskuun ensimmäisellä viikolla.

23.9.
30.9.
14.10.
21.10.
28.10.
11.11.
18.11.
25.11.

Ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen maaret.louhelainen@hotellijaravintolamuseo.fi 31.8.2019 mennessä. Kerro viestissä, mitkä em. päivämääristä sopivat sinulle sekä taustatiedot (nimi, ikä, paikkakunta, ammatti / opintosuuntaus).

Hanke on saanut avustusta Museovirastolta ja toteutetaan yhteistyössä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n kanssa.