Kevään 2021 ohjelmisto
Hotelli- ja ravintolamuseon kevät 2021 on täynnä herkullista ohjelmaa:
Tammikuussa
- Ke 20.1. Virtuaalinen tasting-työpaja, yhdessä Aniko Lehtisen kanssa
Helmikuussa
- Pe 12.2 Virtuaalinen Oispa kaljaa -yleisöopastus ja tasting
- Ke 17.2. Suomi syö ja juo -luento: Ravintolaruokailu – yksin ja yhdessä, tutkija Sami Koponen. Yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.
Maaliskuussa
- Ke 17.3. Suomi syö ja juo -luento: Pavun paluu – kasvisruokailu osana ruokakulttuuriamme, tutkija Maarit Knuuttila. Yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.
- SIIRTYY vuoteen 2022: 50-vuotisjuhlat, yhteistyössä Haaga-Helian ja Perho Liiketalousopiston kanssa
Huhtikuussa
- Ke 7.4. Oispa kaljaa -yleistöopastus ja gluteenittomat oluet -tasting
- Oluet ja keväiset makeat herkut, yhdessä Aniko Lehtisen kanssa (pvm tarkentuu myöhemmin)
- Ke 21.4. Suomi syö ja juo -luento: Juominen ja muuttuva sosiaalisuus – mitä alkoholikulttuurimme kertoo yhteisöllisyydestä?, biletohtori, tutkija Antti Maunu. Yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa.
Toukokuussa
- 18.5. Kansainvälinen museopäivä: näyttelyiden ”päättäjäiset”
Lisätietoja tulossa myöhemmin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Huom! Museo on suljettu 7.1.-9.2.2021 aularemontin vuoksi.