Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan keikkaoppaita

Hotelli- ja ravintolamuseon on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Kaapelitehtaalla. Haemme iloiseen joukkoomme keikkaoppaita monipuolisiin opastuspalveluihimme.

Keikkaopas suorittaa tilattuja opastuksia ja työpajoja pääsääntöisesti ti-su 9–18 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina aikoina. Opastusten luonne on vuorovaikutteinen ja opastettavana voi olla esim. peruskoululaisia, ammattikoululaisia, työpaikkojen virkistysporukoita sekä erilaisia vapaa-ajan ryhmiä. Työ sopii erinomaisesti esim. historian tai kotitaloustieteen opiskelijoille.

Etsimme ensisijaisesti oppaita, jotka pystyvät opastamaan sujuvasti sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi. Katsomme eduksi erinomaisen esiintymistaidon, kokemuksen oppaan töistä, pedagogisen koulutuksen tai kokemuksen sekä anniskelu- ja hygieniapassit. Tehtävään annetaan perehdytys.

Palkka: 30 € / opastus (n. 1 tunti)

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen anni.pelkonen@hotellijaravintolamuseo.fi. Viestin osoitekenttään ”Hakemus keikkaoppaaksi”. Hakuaika päättyy viimeistään 22.9.2019, mutta täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme, että tehtävään valittavat henkilöt voivat aloittaa työt heti.