Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan keikkaopasta

Hotelli- ja ravintolamuseon on suomalaisen ruokakulttuurin erikoismuseo Kaapelitehtaalla. Haemme iloiseen ja dynaamiseen joukkoomme kahta keikkaopasta.

Keikkaopas suorittaa tilattuja opastuksia ja työpajoja ti-su 11–18 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina aikoina. Opastustoiminnassa painotetaan vuorovaikutteisuutta. Työ sopii erinomaisesti opiskeluiden loppuvaiheessa oleville museoaineiden, kotitaloustieteen tai matkailualan opiskelijoille.

Etsimme ensisijaisesti oppaita, jotka pystyvät opastamaan sekä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Erinomainen esiintymistaito, kokemus oppaan töistä, pedagoginen koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan perehdytys.

Palkka: 30 € / opastus (n. 1 tunti)

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi ma 28.8.2017 klo 16 mennessä. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa museolehtori Merja Nummi, merja.nummi(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai puh. 044 7474 106 (pe 18.8. ja ti 22.8. klo 9-11).