Haetaan projektikoordinaattoria

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö – Stiftelsen för Hotell- och restaurangmuseet hakee säätiön alaiselle, kehittyvälle ja aktiiviselle Hotelli- ja ravintolamuseolle osaavaa ja innovatiivista

PROJEKTIKOORDINAATTORIA MUSEONÄYTTELY RAVINTOLANA -HANKKEESEEN

Hotelli- ja ravintolamuseon hankkeessa testataan erilaisia tapoja nauttia ruoasta museon näyttelytilassa. Hankkeen aikana toteutetaan erilaisia ruoka-aiheisia tapahtumia, esimerkiksi treffejä, illallisia, tasting-tilaisuuksia sekä lounasdiskoja ja cocktail-tilaisuuksia yrityksille. Tapahtumat suunnitellaan vahvasti kiinni museon kokoelmiin ja aihepiiriin, suomalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin ja sen historiaan. Toteutustavoissa etsitään konsepteja, joilla on käyttäjäkuntaa myös hankkeen päätyttyä. Hankkeessa tutkitaan myös, mitä muita palveluja – esimerkiksi näyttelyopastuksia – museon asiakkaat haluaisivat yhdistää ruokailuun. Lisäksi selvitetään pysyvämmän ravintolatoiminnan kustannuksia ja toteutusmahdollisuuksia.

Hankkeen rahoituksen vastikään varmistuttua etsimme nyt nopealla aikataululla projektikoordinaattoria. Projektikoordinaattorin tehtävänä on konseptoida museon ruokapalveluja eri asiakasryhmille, etsiä uusia yhteistyökumppaneita, koordinoida toimintaa, etsiä sopivia keinoja viestiä ja markkinoida palveluista sekä vastata järjestelyistä tapahtumien aikana.

Tehtävään valittavalta edellytetään majoitus- ja ravitsemisalan tai vastaavaa AMK-tasoista koulutusta ja alan työkokemusta, kokemusta tiedotuksesta, markkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä sekä suomen kielen taitoa. Arvostamme idearikasta, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintataitoja. Kielitaito katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen (9 kk). Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 2.5.2017. Tehtäväkohtainen palkka on 2.305 euroa/kk (perusteena yksityisten museoiden työehtosopimus). Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Anni Pelkonen (p. 044 7474107) pe 31.3. ja ti 4.4. klo 9-11.

Kirjalliset hakemukset sähköpostitse ma 10.4.2017 klo 12 mennessä osoitteeseen anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi. Viestin otsikoksi ”Hakemus Hotelli- ja ravintolamuseon projektikoordinaattoriksi”.