Etsimme tutkijaa

Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Museon tehtävänä on tutkia, tallentaa ja esittää majoittumisen, matkailun ja ravitsemuksen historiaa Suomessa.

Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö – Stiftelsen för Hotell- och restaurangmuseet hakee säätiön alaiselle, kehittyvälle ja aktiiviselle Hotelli- ja ravintolamuseolle osaavaa ja yhteistyökykyistä

TUTKIJAA

Tutkijan työtehtäviin kuuluu Hotelli- ja ravintolamuseon asiantuntijapalveluiden kehittäminen ja tietopalvelun hoitaminen, kokoelmien hallinta ja kokoelmatyön kehittäminen sekä toimiminen erilaisissa sidosryhmä- ja yhteistyöprojekteissa. Tutkija osallistuu yhdessä muun henkilökunnan kanssa viestintään ja markkinointiin sekä yleisö- ja näyttelytyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, monipuolinen museoalan työkokemus sekä sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme kykyä mukautua pienen museon vaihteleviin työtehtäviin, yhteistyökykyistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja, projektinhallintataitoja sekä kokemusta tietopalvelutyöstä, palveluiden tuotteistamisesta ja sidosryhmätoiminnasta. Kielitaito ja kiinnostus suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria kohtaan katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa 1.11.2016 tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisiä on 2.286,85 euroa/kk (Yksityisten museoiden TES).

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Anni Pelkonen (p. 044 7474107) pe 16.9. ja 23.9. klo 9-11.

Kirjalliset hakemukset sähköpostitse 30.9.2016 klo 16 mennessä osoitteeseen anni.pelkonen (at) hotellijaravintolamuseo.fi. Viestin otsikoksi ”Hakemus Hotelli- ja ravintolamuseon tutkijaksi”.