Auta museota tallentamaan korona-aikaa

Hei ravintoloitsija, salin, keittiön tai hotellin työntekijä, tämä viesti on sinulle!

Tekeekö jo mieli laulattaa silppuria kaikilla korona-ajan ohjeilla, joilla asiakkaita on informoitu muuttuneista aukioloajoista, etäisyyksistä, käsihygieniasta, koronapassin käytöstä jne.? Ennen kuin teette sitä, laitathan joitakin talteen? Meitä Hotelli- ja ravintolamuseossa kiinnostavat ravintoloiden ja hotellien erilaiset omat ohjeistukset, millä asiakkaita on neuvottu korona-aikana. Ohjeet kertovat palveluihin kohdistetuista rajoituksista vielä sittenkin, kun tämä aika on enää muisto vain.

Mikäli teiltä löytyy näitä painettuja, tulostettuja tai vaikka käsin kirjoitettuja ohjeitanne, lähetä sähköpostia osoitteeseen tietopalvelu@hotellijaravintolamuseo.fi, ja sovitaan niiden tallentamisesta museon kokoelmaan. Niin ne säilyvät esimerkiksi tutkimuskäyttöön ja mahdollisiin tuleviin näyttelyihimme.

Olemme tähän mennessä jo tallentaneet korona-aikaa ravintoloissa ja hotelleissa mm. valokuvaamalla sekä joillakin esineillä. Voit ehdottaa myös muita tapoja, joilla voisimme tallentaa pandemia-ajan näkymistä ja vaikutuksia hotelli-, ravintola- ja catering-aloilla. Kiitos!

Lue lisää aiemmin tekemästämme korona-ajan tallennuksesta: https://hotellijaravintolamuseo.fi/museo-dokumentoi-poikkeuksellista-aikaa/