Ammattilaisen ääni -työpajoille jatkoa

Tarjoamme opinnoissa jo edenneille opiskelijoille maksuttomia Ammattilaisen ääni -työpajoja keväällä 2020

Suositut Ammattilaisen ääni -työpajat säilyvät Hotelli- ja ravintolamuseon tarjonnassa myös vuonna 2020. Vahva ammatillinen identiteetti tukee opiskelijan voimavarojen ja työkyvyn kehittymistä. Siksi maksuttomien Ammattilaisen ääni -työpajojen tavoitteena on vahvistaa niihin osallistuneiden opiskelijoiden ammatti-identiteettiä, lisätä ymmärrystä omaan urakehitykseen liittyvistä mahdollisuuksista sekä kasvattaa tietoisuutta työhyvinvoinnin ja kestävän kehityksen merkityksestä.

Työpajoissa tutustutaan ammattiryhmän historiaan sekä työelämän, palkkauksen ja tehtävänkuvien muutokseen. Museon kokoelmia hyödyntäen on koottu kestoltaan 1-1,5 tuntia kestäviä työpajoja sekä niihin liittyviä ennakko- ja jälkitehtäviä. Työpajojen pääosassa ovat entisten ja nykyisten hotelli-, matkailu- ja ravitsemisalan edustajien tarinat, joiden avulla oppilaat ohjataan pohtimaan muun muassa omaa työuraa ja työhyvinvointia sekä omaan työhön liittyviä mahdollisuuksia sekä nykypäivän tarpeita ja haasteita.

Ammattilaisen ääni -työpajoja on mahdollista järjestää myös oppilaitoksissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

MIKÄ: Ammattilaisen ääni -työpajat ammattiin opiskeleville
MISSÄ: Hotelli- ja ravintolamuseolla Helsingin Kaapelitehtaalla tai alan oppilaitoksissa myös muualla Suomessa
MILLOIN: Tammikuu-toukokuu 2020
KENELLE: Majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijaryhmät (max. 20 hlö/ryhmä)

LISÄTIEDOT JA TYÖPAJOJEN VARAUKSET: Museolehtori Hanna Larjavaara, hanna.larjavaara@hotellijaravintolamuseo.fi, puh. 044 747 4106

 

 

 

 

Ammattilaisen ääni -hanke toteutetaan yhteistyössä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n kanssa.