Ammattilaisen ääni -työpaja saatavilla nyt myös verkkoaineistona

Mahdollisuus järjestää Ammattilaisen ääni -työpajoja oppilaitoksissa kaikkialla Suomessa paranee nyt huomattavasti, kun työpajan materiaali on saatavilla verkossa. Opiskelijoiden ammatti-identiteettiä vahvistavia ja työhyvinvoinnin osa-alueisiin perehtyviä työpajoja on järjestetty aiemmin pääasiassa Hotelli- ja ravintolamuseon tiloissa. Nyt opettajilla on mahdollisuus tilata työpajan materiaali ja ohjeistus itselleen, jolloin he voivat pitää työpajan myös niille opiskelijoille, joille pääsy museolle on hankalaa pitkien välimatkojen takia.

Satoja alan opiskelijoita tavoittaneet työpajat ovat olleet opiskelijoiden keskuudessa suosittuja, ja niiden sisältö vastaa hyvin Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon opetussuunnitelman Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen -osan tavoitteisiin. Työpajoissa keskeisiä aiheita ovat muun muassa alan yhteiskunnallinen merkitys ja työhyvinvointi.

Materiaali koostuu opettajan ohjeesta ja tuntirungosta, n. puolen tunnin luentokoosteesta sekä työhyvinvoinnin merkitystä ja osa-alueita avaavasta casesta ja sen vastauksista.

Lue lisää ja tilaa materiaali täältä

Maksuttomia Ammattilaisen ääni -työpajoja järjestetään edelleen myös Hotelli- ja ravintolamuseossa, tervetuloa paikanpäälle! Mahdollisuuksien mukaan työpajaohjaajamme voi pitää työpajoja alan oppilaitoksissa myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä yleisötyön päällikköön Merja Nummeen: merja.nummi(at)hotellijaravintolamuseo.fi tai 044 7474106

Ammattilaisen ääni -hanke toteutetaan yhteistyössä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n kanssa