Ammattilaiselta toiselle käynnistyy - tule mukaan!

Mistä tunnistaa ammattilaisen? Millaisia työhistorioita on hotelli-, ravintola- ja matkailualalla? Miten alat ovat kehittyneet ja muuttuneet viimeisten vuosikymmenien aikana? Entä mikä on suunta tulevaisuudessa? Näiden kysymysten äärelle kokoonnutaan Hotelli- ja ravintolamuseon Ammattilaisen ääni-työpajoissa keväällä 2020. Työpajat tuovat yhteen nykyiset, jo eläköityneet ja tulevat ammattilaiset ja antavat heille mahdollisuuden oppia toisiltaan sekä vahvistaa omaa ammatti-identiteettiään.

Olet sitten opiskelija, eläkkeellä tai urasi keskivaiheella tule mukaan, sillä työpajojen ilmoittautumisaika on nyt käynnissä! Pääset jakamaan kokemuksiasi sekä keskustelemaan eri työuran vaiheissa olevien kollegojen kanssa! Etsimme mukaan työpajoihin etenkin keittiö-, sali- ja baarialan työntekijöitä ja opiskelijoita.

Työpajat ajoittuvat maalis-huhtikuulle ja ne järjestetään maanantaisin klo 15-17. Työpajojen päivämäärät ovat 9.3., 23.3., 30.3., 6.4., 20.4. sekä 27.4.

Työpajoihin voit ilmoittautua lähettämällä viestiä osoitteeseen aino.kirjonen[at]hotellijaravintolamuseo.fi Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, mikä tai mitkä edellä mainitut päivämäärät sinulle sopivat, missä vaiheessa uraasi olet sekä mikä on oma alasi.

Kaikille osallistujille on luvassa osallistumislahjana upea PAMin ämpäri yllätyssisältöineen, pullakahvit sekä myöhemmin järjestettävä ilmaiskierros museon Oispa kaljaa-näyttelyssä. Kyseessä on loistava tilaisuus päästä verkostoitumaan! Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu siis pian!

 

Hanke on saanut avustusta Museovirastolta ja toteutetaan yhteistyössä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n kanssa.