Yleisöopastus Makuasioita -näyttelyyn cocktailpaloilla

Huom! Loppuunmyyty

Keskiviikkona 17.11. klo 18:00 on mahdollisuus syventää näyttelykokemusta Makuasioita -yleisöopastuksella. Elämykseen voi ostaa erikseen cocktailpalat.

Makuasioita-näyttelyssä tarjoamme erilaisia näkökulmia ruoka- ja juomakulttuuriin, mitä se on, mistä ja miten se rakentuu ja muokkautuu ja ketkä siihen vaikuttavat. Sanotaan, että makuasioista ei voi kiistellä. Niistä kannattaa kuitenkin keskustella!

Muistatko, miltä maistui kesäkeitto kouluruokailussa, ensimmäiset pizzat Rossossa tai herkutteluhetki ystävän kanssa kahvilassa? Lähde oppaamme johdolla eväsretkelle paikkoihin, joissa ruoka- ja juomakulttuuria rakennetaan ja muokataan. Samalla herättelemme pohtimaan, mitä ruoka- ja juomakulttuuri merkitsee meistä jokaiselle, ja miten me itse vaikutamme sen muotoutumiseen.

Opastettu kierros ja sen aikana pidettävä cocktailpalojen maistelu kestää noin tunnin. Maistiaiset nautitaan kierroksen aikana.

Mukaan otetaan 16 osallistujaa. Kierros toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 6.

Elämyksen kokonaishinta on 28,50€. Hinta sisältää opastuksen, sisäänpääsyn museoon ja cocktailpalat.

Kokonaisuus on myynnissä Holvi- verkkokaupassa (Loppuunmyyty).

Huom! Yleisöopastus ja tasting ovat myynnissä erillisinä tuotteina. Museokortilla saat hinnasta pois 5 €.

HINTA

Opastuksen hinta on 10 €/hlö ja sen lisäksi osallistujilla tulee olla pääsylippu 5 € tai Museokortti.

Kolmen cocktailpalan hinta on 13,50 €/hlö (sis. ALV). Maistiaiset ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, eivätkä ne sisällä lihaa. Cocktailpalat toteutuvat mikäli niitä tilaa vähintään 7 osallistujaa.

 

Kuva: Virve Laustela