Unelmien piparikoti -työpajat marras-joulukuussa 2019

Tervetuloa aistimaan joulun tunnelmaa Hotelli- ja ravintolamuseoon! Jouluiset tuoksut ja maut valtaavat Hotelli- ja ravintolamuseon Kaapelitehtaalla neljänä lauantaina maksuttomissa Unelmien piparikoti -työpajoissa.  

Piparinkoristelutyöpajat ovat avoinna 16.11., 23.11., 30.11. ja 7.12. klo 12-15. Museoon on vapaa pääsy koko päivän, joten työpajan yhteydessä on mahdollisuus vierailla vaikkapa vielä vuoden vaihteessa päättyvässä Taikinan taju -näyttelyssä.

Työpajoissa koristellaan unelmien piparikoteja. Tarjolla on erilaisia talon muotoisia pipareita sekä koristelutarvikkeita rakeista ja helmistä koristelugeeleihin. Onko sinun kodissasi punaiset ikkunaluukut tai lunta katolla? Tai ehkäpä ovesi on rakennettu helmistä tai päällystetty kimalteella?

Taikinan taju -näyttelystä löytyy kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Näyttelyssä pääsee tutkimaan esimerkiksi leipomiseen liittyviä tuoksuja ja tuntemuksia sekä letittämään pullapitkoja.

Tapahtumasarja toteutetaan Hotelli- ja ravintolamuseon ja Dr. Oetker Suomen yhteistyönä. Tapahtumissa jokainen voi levittää joulumieltä osallistumalla Piparikoti-kampanjaan: Dr. Oetker Suomi lahjoittaa euron SOS-Lapsikylän toimintaan jokaisesta #piparikoti-tunnisteella Instagramissa, Facebookissa tai osoitteessa piparikoti.fi jaetusta piparikotikuvasta.