TG-klubi – teemana: "Vesi on vesi on vesi on kahvi" 25.5.

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on avoin tapaaminen kaikille ruoasta ja juomasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta.

Klubin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Hän on kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Klubia – alkuperäiseltä nimeltään MG-klubi – on järjestetty vuodesta 2009 alkaen ja paikalle on ilmaantunut 6-60 ruokaharrastajaa ja -ammattilaista.

Ke 25.5.2022 teemana “Vesi on vesi on vesi on kahvi”. Kevään viimeinen tieteellis-gastronominen ruokaklubi pohtii veden laatua ja laadun merkitystä siitä valmistetun kahvin makuun.  Pauligin asiantuntijat johdattelevat meidät veden kemian saloihin, ja pääsemme arvioimaan, onko eri maiden vesissä niinkin paljon eroa, että ne vaikuttavat uutetun kahvijuoman flavoriin. Hmmm… pakko päästä testaamaan!

Klubi-ilta järjestetään Pauligin tiloissa Helsingin Vuosaaressa osoitteessa Satamakaari 20. Julkisilla pääset perille mm. bussilla numero 90.  Perillä sisäänpääsy pääportista sisään ja sen jälkeen pääovesta. Ilmoitathan saapumisesi vielä respassa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Osallistujamäärää on rajattu.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää tietoja löydät Anun blogista.

Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki

Aukioloajat: ti–su 11–18, ke 11–20

Facebook: @hotellijaravintolamuseo
Instagram: @hotellijaravintolamuseo
YouTube: @HRMuseo