Teerenpeliä vuodesta 1994

Teerenpeli Yhtiöiden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyikkunassa on 5.3.-2.6.2024 esillä Teerenpelin vaiheita esittelevä pienoisnäyttely.

Teerenpeli Yhtiöt on Lahdessa vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka Anssi ja Marianne Pyysing perustivat intohimosta viihtyisää ravintolakulttuuria ja laadukkaita panimo- sekä tislaamotuotteita kohtaan.

Tänä päivänä Teerenpeli-ravintolat ovat tarjonneet viihtyisiä ravintolakokemuksia ja merkityksellisiä työpaikkakokemuksia ympäri Suomen jo 30 vuoden ajan. Kasvava ravintolatoiminta on laajentunut Lahdessa lisäksi ruokaravintola Taivaanrantaan ja Wine Cafe Olaviin.

Teerenpeli Panimo valmistaa olutta, siidereitä ja long drink -juomia. Lisäksi kansainvälisesti tunnustetussa viskitislaamossa Lahdessa valmistetaan vuosittain yli 100 000 litraa viskitislettä.

Juhlistamme museossa Teerenpelin synttäreitä muun muassa yhteisillä olut- ja viskitastingeillä, jotka järjestetään museossa maalis- ja huhtikuussa 2024.

Museo <3 Teerenpeli oluttasting 13.3.2024 kello 17-19: Teerenpeli ambassador johdattaa makumatkalle Teerenpeli Panimon maistuvien oluiden ja suolaisten ja makeiden herkkupalojen parissa. Testaamme seuraavia makupareja:
Teerenpeli Witbier – vuohenjuusto
Lysti Puolukka gose – Ässä Mix -karkit
Notkea Nipa – sinihomejuusto
Kellari no2 Imperial Stout – Fazerin Tumma suklaa

Museo <3 Teerenpeli viskitasting 17.4.2024 kello 17-19: Teerenpelin whisky ambassadorin vetämä makumatka, jossa kohtaavat Teerenpeli Tislaamon palkitut viskit ja niihin paritetut suolaiset ja makeat herkkupalat. Testattavat makuparit julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Yhden tastingin kesto on kaksi tuntia. Mukaan mahtuu 15 hlöä / tasting. Vain 18 vuotta täyttäneille.

Pääsylippu 30 euroa (sis. ALV), Museokortilla 25 € (sis. ALV). Lippu sisältää ruoka- ja juomamaistiaiset. Museokorttilaisen alennuksen saat käyttämällä maksun yhteydessä alennuskoodia museokortti.

Vain ennakkolipun ostaneille, osta liput Holvi-verkkokaupasta.