Soiva pata -vauvamuskarit

Hotelli- ja ravintolamuseo kutsuu kummilapsensa soivalle päivällisille värikkäiden 1970-luvun ruokakuvien äärelle. Ihanien ruoka-aiheisten laulujen tahdissa lorutellaan, liikutaan ja leikitään vauvan kanssa. Laulut etenevät alkuruoasta, pääruokaan ja jälkiruokaan musiikkipedagogin johdolla.

Työpajoja järjestetään 24.10.-14.12. maanantai-iltapäivisin ja keskiviikko-aamuisin. Työpajan kesto on noin 30 minuuttia. Ota mukaasi harso tai peitto, jolle voit laittaa vauvan makoilemaan.

Vauvamuskari tukee lapsen ja vanhemman keskinäistä vuorovaikutusta. Pienikin vauva jaksaa seurata musiikkia ja nauttii sen rytmiin tehdystä liikkeestä oman vanhemman äänen kuulemisesta. Laulu, rytmittely ja loruttelu tukevat puheen kehitystä. Samalla pikkuiset pääsevät myös ihmettelemään muita vauvoja!

Helsingissä asuvat lapset voi ilmoittaa mukaan Kulttuurin kummilapsiksi osoitteessa:  https://kummilapset.hel.fi/fi/home

***

Kulttuurin kummilapset on Helsingin kaupungin lapsiperheille suunnattu maksuton kulttuuripalvelu. Vuonna 2022 syntyvien lasten kummeina aloittavat meidän lisäksemme Kaapelitehtaan ja Suvilahden kulttuurikeskuksissa toimivat Tanssin talo, Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Tanssiteatteri Hurjaruuth sekä Kaapelimuseot, joihin kuuluvat Teatterimuseo, Suomen valokuvataiteen museo ja meidän museo. Kummilapset perheineen pääsevät viettämään ikimuistoisia hetkiä tanssin, sirkuksen, teatteri- ja valokuvataiteen sekä ruokakulttuurin parissa.