Ravintolapäivä 15.11.

Ravintolapäivänä, lauantaina 15.11. klo 11 alkaen Hotelli- ja ravintolamuseossa toimii pop up-ravintola Keittokomero, joka myy edullisesti maukasta keittolounasta ja jouluisia leivonnaisia.

Hinnatkaan eivät päätä huimaa:

  • Kurpitsa-bataattikeitto + itse tehty leipä 6 €
  • Piparipuusti 2 €
  • Päärynäsuklaakakku 2 €
  • Kuuma juotava 2 €
  • Raikkaampi juotava 2 €
  • Pipareiden koristelupaja 1 € (s-etukortilla ilmainen)

Ravintolaa pyörittävät Helsingin yliopiston kotitaloustieteen opiskelijat. Sisäänpääsy museoon on ilmainen. Pop up-ravintola on auki niin kauan kuin ruokaa riittää, maksimissaan klo 17 asti.

Piparinkoristelutyöpajan tarvikkeet tarjoavat Ekberg ja Dr. Oetker.

Tapahtumasivu Facebookissa.

 

Koristelemallaan piparkakulla voi osallistua PipariBattleen eli joulun ajan suureen piparinkoristelukilpailuun. Lisätietoja www.hotellijaravintolamuseo.fi/piparibattle