PipariBattle2014

PIPARIBATTLE2014-kilpailu päättyi 21.12. klo 17.00

Kilpaoilun voittajaksi äänestettiin Prinsessakeittiön koristelema joulukalenteri. Lue tiedote

 

Hotelli- ja ravintolamuseo ja Kaapelin joulu -tapahtuma järjestävät yhdessä piparinkoristelukilpailu PipariBattlen. Kilpailussa etsitään joulunajan söpöintä, hellyttävintä ja karismaattisinta piparia. Pipari on iloinen ja maistuva joulunajan kausiherkku, jonka leipominen ja koristelu tuo kaikenikäiset yhteen myönteisen yhdessäolon ja -tekemisen puitteissa.

Eikö kaulin pysy kädessä tai kärsivällisyys kestä nonparellien sirotusta? Nyt kolmatta kertaa järjestettävän kilpailun tämän vuoden teemana on EPIC FAIL, johon innoitti viime vuoden suosittu epäonnistuneiden piparien Yritin parhaani… -kategoria. EPIC FAIL-teemalla haluamme korostaa, ettei haittaa, jos aina ei ihan onnistuu eli leivonta menee välillä pipariksi. Epäonnistuneen piparin voi pelastaa hyvällä tarinalla.

Pipari_battle_2014_HRMKILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistut ottamalla valokuva koristelemastasi piparista ja lataamalla sen 15.11.-21.12.2014 välisenä aikana Instagramiin merkinnällä #piparibattle2014

Kilpailuun voi osallistua myös Hotelli- ja ravintolamuseon koristelutyöpajoissa museolla lauantaina 15.11. ja 13.12. klo 11-16 sekä Kaapelin joulu -tapahtumassa 15.-16.12. klo 11-16 tai lähettämällä valokuvan museolle osoitteeseen hrm@hotellijaravintolamuseo.fi

Yleisö äänestää Instagramissa kilpailuun lähetetyistä töistä voittajan. Eniten ääniä saaneella EPIC FAIL -piparilla voittaa lepoloman leipomiskiireiltä Sokos Hotelleihin. Lisäksi Hotelli- ja ravintolamuseon ja Kaapelin joulun tuomaristo jakaa kunniamainintoja ja arpoo viikkovoittajia.

Ilmoittaudu mukaan ja seuraa viikkoarvontoja Facebookissa.

PipariBattle2014 -kuvakilpailun säännöt

Kilpailuaika: Kilpailuaika on 15.11. – 21.12.2014.

Kilpailuun osallistuminen: Kilpailutehtävänä on lähettää piparkakkutaikinasta leivotun leivonnaisen valokuva.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa luonnollinen henkilö paitsi kilpailun järjestän työntekijät.

Kilpailuun osallistutaan ottamalla valokuva koristellusta piparista ja lataamalla se Instagramiin merkinnällä #piparibattle2014 15.11.-21.12.2014 välisenä aikana.

Kilpailuun voi osallistua myös Hotelli- ja ravintolamuseon piparinkoristelutyöpajoissa museolla lauantaina 15.11. ja 13.12. klo 11-16 sekä Kaapelin joulu -tapahtumassa 15.-16.12. klo 11-16 tai lähettämällä kuvan museolle osoitteeseen hrm@hotellijaravintolamuseo.fi. Työpajoissa ja sähköpostitse jätetyt kilpailutyöt julkaistaan museon Instragram-tilillä hotellijaravintolamuseo.

Jättämällä kilpailukuvan osallistuja sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja:

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on tekijänoikeudet lähettämäänsä kuvaan ja että kuva ei loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia eikä ole lain tai hyvän tavan vastainen tai loukkaava. Järjestäjällä on oikeus poistaa ja jättää huomioimatta ne kilpailukuvat, joita voidaan pitää loukkaavina tai muulla tavoin näiden sääntöjen vastaisina.

Voittajien valinta ja palkinnot: Yleisö äänestää Instagramissa kilpailuun lähetetyistä töistä voittajan. Äänestäminen tapahtuu tykkäämällä kuvasta Instagramissa. Eniten ääniä saaneen työn tekijä voittaa SokosHotellisen lahjakortin (yksi huone yhdeksi yöksi, kaksi aikuista + kaksi lasta)  Kilpailun voittaja on se, jonka valokuvalla on eniten tykkäyksiä 21.12.2014 klo 17.00.

Lisäksi Hotelli- ja ravintolamuseon ja Kaapelin joulu -tapahtuman tuomaristo jakaa kunniamainintoja ja arpoo viikkovoittajia. Kilpailun aikana (24.11, 1.12, 8.12 sekä 15.12.2014) arvotaan osallistuneiden (kilpailukuvan lähettäneiden ja kuvista tykänneiden) kesken Hotelli- ja ravintolamuseon tuotelahjoja (arvo noin 20 €), Kaapelin joulu -lahjakortteja (arvo 20 €) ja Dr. Oetker tuotepaketteja.

Voittajat julkaistaan PipariBattle2014-tapahtumasivulla Facebookissa ja merkitään voiton saaneen kuvan kommenttikenttään. Voittajien tulee olla itse yhteydessä Hotelli- ja ravintolamuseoon voittonsa lunastamiseksi.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta.

Muut ehdot: Kilpailun järjestäjällä ja sen yhteistyökumppaneilla on oikeus julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia vastikkeetta kilpailuun liittyvissä sähköisessä materiaalissa kuten Internet-sivuillaan ja printtimateriaalissa sekä oikeus julkaista voittajien ja muiden palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä luvan antamista suoramarkkinointiin.

Kilpailun järjestäjä: Hotelli- ja ravintolamuseo, Tallberginkatu 1 G 60, 00180 Helsinki. Puh. 044 747 4110. Yhteistyökumppanina Kierrätystehdas ry.

 

Työpajojen yhteistyökumppanit:
Ekberg ja Dr. Oetker