Oispa kaljaa -yleisöopastus ja oluttasting

28.2. klo 16.30 on mahdollisuus syventää näyttelykokemusta Oispa kaljaa -yleisöopastuksella. Opastetulle kierrokselle on mahdollista ostaa myös oluttasting-paketti, joka johdattaa erilaisten olutmaistiaisten kautta oluen eri aikakausiin. Maistettavat oluttyylit kuvastavat aikaansa ja sen kulttuurihistoriaa sekä olutkulttuurin vaiheita. Maistiaiset nautitaan kierroksen aikana.

Opastuksella perehdytään oluen valmistukseen ja siihen vaikuttaviin tekijöihin sekä oluen merkitykseen kansanuskossa sekä ihmisten arjessa ja juhlassa. Lisäksi tarkastellaan yhteiskuntaa olutta juovien ihmisten säätelijänä ja rakenteiden luojana. Valokuvat, esineet ja mainokset eri aikakausilta johdattavat menneiden aikojen olutmuistoihin.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Huom! Vain ennakkolipun ostaneille.

Lippuja opastukselle joko tastingilla tai ilman ostettavissa Holvi-nettikaupassa https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/

Opastettu kierros 15 €
Opastettu kierros Museokortilla 10 €
Opastettu kierros + tasting 30 €
Opastettu kierros Museokortilla + tasting 25 €

Opastettu kierros kestää noin tunnin (maistiaiset nautitaan kierroksen aikana). Voit ostaa lipun kierrokselle tastingilla tai ilman. Juoma-annokset ovat kooltaan tasting-annoksia. Kierroksen voi varata myös omalle ryhmälleen haluamallaan aikataululla osoitteessa varaukset@hotellijaravintolamuseo.fi tai osoitteessa https://hotellijaravintolamuseo.fi/ryhmapalvelut/opastusvaraus/.

Tapahtuman lippu voidaan palauttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen lippuja ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Lippu ei ole henkilökohtainen, mutta tastinglipuissa on 18 vuoden ikäraja. Saavu paikalle ajoissa! Kierrosta ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 6 henkilöä – tällöin rahat palautetaan.

Hotelli- ja ravintolamuseo on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka perii vain osasta tuotteistaan arvonlisäveroa. Näissä lipuissa arvonlisäverollista osuutta on tasting-paketit, á 15 € (alv. 24%), josta arvonlisäveron osuutta on 2,90 € ja arvonlisäveroton hinta on 12,50 €.