Nakista nyhtökauraan: Mitä syömme tulevaisuudessa? Lauttasaaren kartano ke 3.4.2019

Keskustelutilaisuus & illallinen Lauttasaaren kartanossa, osoite Otavantie 10, Helsinki.

Vuonna 2050 maailmassa ennustetaan olevan yhdeksän miljardia ihmistä. Kasvavan ja kaupungistuvan väestön ruokkimiseksi tarvitsemme uusia tapoja tuottaa ja kuluttaa ruokaa. Vastauksia haetaan innovatiivisista raaka-aineista ja uusista tuotantoteknologioista, mutta olemmeko valmiita muuttamaan ruokailutottumuksiamme ja tapojamme käsittää ruoka? Keskustelijoina Climate Reality Leader Anu Harkki (FT, MBA), antropologi Eemi Norström (VTK) ja toimittaja, kirjailija Piia Leino. Illan juontaa ruokatoimittaja Pauliina Siniauer.

Lauttasaaren kartanon ovet avataan klo 17 ja illan ohjelman alkaa klo 17.30. Keskustelun lomassa klo 18.30 alkaen on mahdollisuus nauttia Laurea ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden toteuttama, tulevaisuuden ruokaympyrästä inspiraationsa saanut illallinen. Tapahtuma on maksuton. Paikka keskusteluun tai keskusteluun & illalliseen tulee varata ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti ja liput tulee lunastaa tapahtumapäivänä Lauttasaaren kartanossa klo 17–17.15 välisenä aikana, jonka jälkeen lunastamattomat paikat vapautetaan muille vieraille.

Ohjelma

KESKUSTELUOHJELMA (ei sis. ruokailua) // VARAA TÄSTÄ
17.00 Lauttasaaren kartano avautuu
17.30 Anu Harkki: Maatalouden ja ruuan vaikutukset ilmastoon
18.00 Eemi Norström: Julkinen ruoka
18.30 Yleisökeskustelu tulevaisuuden ruuasta, keskustelijoina Anu Harkki, Eemi Nordström ja Piia Leino, juontajana Pauliina Siniauer
19.30–20 Ilta päättyy
Keskustelutilaisuus on maksuton ja siihen otetaan varauksia yllä olevan linkin kautta. VARATUT PAIKAT ON LUNASTETTAVA KLO 17–17.15, jonka jälkeen lunastamattomat paikat vapautetaan muille vieraille.

KESKUSTELUOHJELMA & ILLALLINEN // TÄYNNÄ // LIITY JONOTUSLISTALLE TÄSTÄ
17.00 Lauttasaaren kartano avautuu
17.30 Anu Harkki: Maatalouden ja ruuan vaikutukset ilmastoon
18.00 Eemi Norström: Julkinen ruoka
18.30 Yleisökeskustelu tulevaisuuden ruuasta & ILLALLINEN. Keskustelijoina Anu Harkki, Eemi Nordström ja Piia Leino, juontajana Pauliina Siniauer
20.00 Ilta päättyy
Laurea ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden ja BarLaurean toteuttama illallinen EAT Foundationin lanseeraaman, terveydelle ja ympäristölle ystävällisen planetaarisen ruokavalion hengessä. Illallinen on maksuton ja siihen otetaan varauksia yllä olevan linkin kautta. VARATUT PAIKAT ON LUNASTETTAVA KLO 17–17.15, jonka jälkeen lunastamattomat paikat vapautetaan muille vieraille.

Tapahtuma on osa Food & Future Forumia, Koneen Säätiön rahoittamaa tutkimusmatkaamme ruuan tulevaisuuteen.

Lisätiedot:

Sirpa Hickman, tuottaja
Food & Future Forum
sirpa.hickman(at)hotellijaravintolamuseo.fi
p. +358 44 561 3300

Facebook & Instagram @foodandfutureforum
Twitter @food_and_future

www.hotellijaravintolamuseo.fi

Kuva: Ella Olsson / Unsplash