Koneen Säätiöltä jatkorahoitus Hotelli- ja ravintolamuseon Food & Future Forumille
Hotelli- ja ravintolamuseon tutkimusmatka ruoan tulevaisuuteen jatkuu vuonna 2019 Koneen Säätiön myöntämällä apurahalla. Ruoan ympäristövaikutuksiin, tasa-arvoon, ruokainnovaatioihin ja ruoan kulttuuriin pureutuva kokonaisuus koostuu sosiaalisen median keskustelualustasta, tapahtumista, työpajoista ja taiteen äärellä kohtaamisista.
Kestävää ruokakulttuuria käsitelleellä All Food, Less Waste -illalla marraskuussa käynnistetty tapahtumasarja saa jatkoa, kun maaliskuussa keskusteluun nostetaan työkulttuurin ja -hyvinvointi ravintola-alalla ja huhtikuussa tutustutaan tulevaisuuden raaka-aineisiin ja pohditaan ihmisen kykyä sopeutua ruokakulttuurin muutoksiin. ”Haluamme ei-kaupallisena toimijana nostaa keskusteluun aiheita, joita muilla foorumeilla voi olla hankalaa käsitellä”, museonjohtaja Anni Pelkonen kertoo tulevien tapahtumateemojen valinnoista.
Tarkemmat tiedot tapahtumista julkaistaan Food & Future Forumin kanavissa:
Facebook & Instagram // @foodandfutureforum
Twitter // @food_and_future
www.hotellijaravintolamuseo.fi
Lisätiedot:
Anni Pelkonen, museonjohtaja
anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +358 44 747 4107
Tuotanto ja yhteistyö:
Sirpa Hickman, tuottaja
sirpa.hickman(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +358 44 561 3300
Kuva: Mirella Penttilä