All Food, Less Waste 21.11.

Keskiviikkona 21.11.2018 klo 17.30 All Food, Less Waste -illassa puhutaan ruoasta ja parannetaan maailmaa!

Zero waste -ajattelusta, hävikkiruoan hyödyntämisestä ja muista tulevaisuuden ruokailmiöistä ovat keskustelemassa  jätteettömyyteen pyrkivät Ravintola Nollan Carlos Henriques, kauppojen hävikkiruoan hyödyntämisen pioneerityötä tekevä Hävikkiruokaravintola Loopin toiminnanjohtaja Satu Vainio sekä Ruokamysteerit-kirjan kirjoittaja, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen. Suomeksi ja englanniksi käytävää keskustelua juontaa Laurean lehtori, Olutliiton puheenjohtaja Anikó Lehtinen. Tule mukaan keskustelemaan ravintola- ja ruokakulttuurin kirkkaimpien visionäärien kanssa!

Keskustelujen lomassa nautitaan restonomiopiskelija Erik Parikan suunnittelemia, kestävän kehityksen teemoista ammentavia maisteluannoksia ja hävikkileivästä pantua Wasted-olutta.

Liput 20 € sisältäen tarjoilut: Osta museon Holvi-kaupasta 

Tapahtuma Facebookissa

Kokonaisuuden toteuttavat yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat,  BarLaurea sekä Hotelli- ja ravintolamuseo. Tapahtuma on osa Food & Future Forumia ja se jatkaa Hotelli- ja ravintolamuseon oppilaitosyhteistyötä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

Seuraa ruoan tulevaisuutta tutkivaa Food & Future Forumia sosiaalisessa mediassa:

Facebook & Instagram: @foodandfutureforum

Twitter: @food_and_future

Lisätietoja: tuottaja Sirpa Hickman, 044-5613300, sirpa.hickman (at) hotellijaravintolamuseo.fi

Kestävän ruokakulttuurin keskustelua tukee Heinon Tukku.
Tapahtuma on osa Hotelli- ja ravintolamuseon ruoan tulevaisuutta tutkivaa Food & Future Forumia, jota rahoittaa Koneen Säätiö. #rohkeatekijä