Perhepäivä 18.11.

Kolmen museon yhteinen tapahtumapäivä tarjoaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Yhteislippu kolmeen museoon sisältäen osallistumisen ohjelmaan on 9 €, alle 15-vuotiaat maksutta.

Hotelli- ja ravintolamuseossa:

Sydämiä, sydämiä -työpaja nonstoppina klo 11-15

Työpajassa askarrellaan yhdessä sydänaiheisia koristeita ja avaimenperiä. Materiaaleina käytämme mm. kierrätyshuopaa ja erilaisia koristeita. Alle kouluikäiset vanhemman seurassa.

Opastetut Pikkukokin seikkailu-kierrokset klo  11.30 ja 13.30

Pikkukokit pääsevät seikkailemaan museon jännittävillä käytävillä Keittiömestarin opastuksella ja matkan varrelta löytyy jos jonkinmoista toiminnallista tehtävää, leikkimielistä visailua ja salapoliisipohdintaa!

Saattaapa käydä yllätyssaaliskin pyydykseen ja kotiin vietäväksi!

Teatterimuseossa:

Juhlahumua nonstoppina klo 11–15

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi on käynnissä, pikkujoulukausi on alkanut, joulu lähenee ja uusi vuosikin kolkuttelee jo ovella, puhumattakaan kaikista loppuvuoden synttäreistä. Aina on aihetta juhlaan! Koko perheelle suunnatussa Juhlahumua-pelissä tehdään toiminnallisia tehtäviä, joissa käytetään Teatterimuseon näyttämöitä ja pukuvarastoja, valo- ja äänilaboratoriota sekä viherstudiota.

Millaisen unelmien juhlatilan lavastaisit pienoismallikärryyn? Millainen olisi juhlien valo- ja äänimaisema? Millaisen juhlapuvun löydät itsellesi? Millaisia juhlaleikkejä voitaisiin leikkiä? Millainen voisi olla juhlasatu?

Valokuvataiteen museossa:

Valomaalauspaja ja opastuksia

Tervetuloa!