Kaapelimuseoklubi 15.11.

KAAPELIMUSEOKLUBI: Viina

Kaapelitehtaan kolmen museon perinteeksi muodostunut aikuisille suunnattu klubi-ilta, Kaapelimuseoklubi, järjestetään jälleen keskiviikkona 15.11.2017 klo 18−20! Klubi tarjoaa mielenkiintoisen puheenvuoron, musiikkia, baari ja opastuksia näyttelyihin. Tällä kertaa teemana on viina.

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala

Illan ohjelmaosuudesta vastaa Madventuresista tuttu Tuomas ”Tunna” Milonoff, joka vinkeillä pärjäät niin venäläisessä vodka-illassa, japanilaisessa karaokeluolassa, meksikolaisissa mezcal-bileissä kuin eteläafrikkalaisessa viinibaarissakin. Milonoff on juuri kirjoittanut Mad Spirit -kirjan (2017, Johnny Kniga) yhdessä Riku Rantalan kanssa. Siinä Suomen suosituimmat seikkailijat kertovat kaikki maailmalta keräämänsä reseptit, drinkkivinkit ja varjelluimmat salaisuudet matkallaan kohti täydellistä juhlimista. Mad Spirit on Madventuresin lahja satavuotiaalle Suomelle, sen myötä suomalainen juhlimiskulttuuri jalostuu ennenkuulumattomalla, tai -juomattomalle tasolle. Kirjaa on myynnissä tapahtumassa.

Illan aikana voi tutustua kolmen museon näyttelyihin. Lisäksi Hotelli- ja ravintolamuseossa on baari ja Deeku-duo esittää alkoholista kertovia lauluja. Valokuvataiteen museossa on opastuksia ja taiteilijatapaamisia ja Teatterimuseossa paikalla on keskusteleva opas.

Ohjelma:

18.00             Juo oikein, juhli paremmin, Tuomas ”Tunna” Milonoffia haastattelee kustantaja Jaakko Pietiläinen.

18.45             Opastus Abstrakti! -näyttelyyn Valokuvataiteen museossa

18.45             Deeku-duo esittää alkoholista kertovia lauluja Hotelli- ja ravintolamuseossa (laulu: Jutta Ala-Äijälä, kitara: Alex Hyvärinen)

19.15             Sofia Okkosen taiteilijatapaaminen Projekti-tilassa

19.15             Opastus Abstrakti! -näyttelyyn Valokuvataiteen museossa

18–20            Baari Hotelli- ja ravintolamuseossa

20                  Klubi päättyy

 

Sisäänpääsy Museokortilla tai museoiden yhteislipulla (15 €).

Tapahtumasivu Facebookissa.