Akatemiatutkija Katja Uusihakala & tutkijatohtori Matti Eräsaari: Ruoka ja kulttuurinen muutos 6.11. klo 18
Mitä ja miten syömme tulevaisuudessa? Helsingin työväenopiston kanssa yhteistyössä toteutettavassa luentosarjassa katsotaan ruuan tulevaisuuteen ympäristön, ruokakulttuurin, tasa-arvon ja teknologisten innovaatioiden näkökulmista.
Luennot keskiviikkoisin klo 18. Vapaa pääsy.
11.9. Ilmastonmuutos ja ruoka Climate Reality Leader Anu Harkki
9.10. Suomalainen köyhyys ja ruoka-apu Hyvinvointitutkija Tuomo Laihiala
6.11. Ruoka ja kulttuurinen muutos Akatemiatutkija Katja Uusihakala & tutkijatohtori Matti Eräsaari
20.11. Muuttuuko ruoka? Elintarviketeknologian tutkimusprofessori emerita Kaisa Poutanen
Luentosarja on osa Food & Future Forumia, Koneen Säätiön rahoittamaa tutkimusmatkaamme ruuan tulevaisuuteen.
#ruuantulevaisuus #futureoffood