Delta i Matutmaningens månatliga utlottning - du kan vinna produkter med mattema!

Berätta i sociala medier hur din matutmaning framskrider med text, bilder eller videor. Genom att posta dina inlägg med hashtaggarna #ruokahaaste2020, #hotellijaravintolamuseo och #sarkamuseo deltar du i Matutmaningens månatliga utlottning. Du kan vinna olika matrelaterade produkter.

Bekanta dig med Matutmaningens uppgifter och regler.

Så här deltar du i utlottningen

– Du deltar i utlottningen genom att posta ett offentligt inlägg i Facebook, Instagram eller Twitter, där du med text, bild eller en video visar hur din matutmaning går.

– Tagga ditt inlägg med #ruokahaaste2020, #hotellijaravintolamuseo och #sarkamuseo

– Genom att delta i utlottningen går du med på att Hotell- och restaurangmuseet och Finlands jordbruksmuseum Sarka kan dela dina postningar och eventuella bilder/videor som ingår på Hotell- och restaurangmuseets och Finlands jordbruksmuseum Sarkas Facebook, Instagram- eller Twitterkonton och i Matutmaningens Facebook-grupp. Namnet eller signaturen på den som postat inlägget nämns alltid vid en eventuell delning. 

Reglerna för matutmaningens utlottning finns nedan.

Du kan vinna produkter med mattema

Varje månad till slutet av december 2020 lottar vi ut matiga priser bland deltagarna.

Du kan vinna bl.a. Produktpaket från Hamppufarmi, Helsienis Growkit, produktpaket från Riihipuodin mylly, en kokbok av Chocochilis Elina Innanen, ett paket med ekoprodukter från Ruohonjuuri och ett produktpaket från Hunajayhtymä.

 

Regler för Matutmaningens utlottning

Utlottningens arrangörer:

Hotell- ja restaurangmuseet, Tallbergsgatan 1 G 60, 00180 Helsingfors, och

Finlands jordbruksmuseum Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Utlottningen börjar och slutar:

Lottdragningen görs en gång i månaden under perioden 1.1.2020-31.12.2020.

Deltagande i lotteriet:

I lotteriet för respektive månad deltar personer som gjort offentliga postningar på Facebook, Instagram eller Twitter som gjorts mellan månadens första och sista dag, och som taggats med hashtaggarna #ruokahaaste2020, #hotellijaravintolamuseo och #sarkamuseo.

Om du inte har ett Facebook, Instagram eller Twitter konto, du kan skicka e-post till ruokahaaste2020@gmail.com.

Genom att delta i utlottningen samtycker deltagarna till att Hotell- och restaurangmuseet och Finlands jordbruksmuseum Sarka kan dela deras postningar och eventuella tillhörande bilder/videor på Hotell- och restaurangmuseets och Finlands jordbruksmuseum Sarkas Facebook, Instagram- eller Twitterkonton och i Matutmaningens Facebook-grupp. Namnet eller signaturen på den som postat inlägget nämns alltid vid en eventuell delning. 

Genom att delta i utlottningen garanterar deltagaren att hon eller han själv har skapat det material hon/han delat eller fått tillåtelse att dela materialet av dess ägare och härigenom inte kränker den andras upphovsrätt.

De utlottningar som Hotell- och restaurangmuseet och Finlands jordbruksmuseum Sarka anordnar via Facebook, Instagram eller Twitter är inte sponsorerade, rekommenderade eller administrerade av Facebook, Instagram eller Twitter och har inget att göra med de aktuella plattformerna.  Facebook, Instagram eller Twitter är på inget sätt ansvariga för utlottningen.

Utlottningens genomförande:

Utlottningen verkställs av arrangörerna. Varje månad görs en ny utlottning, och sammanlagt genomförs tolv (12) utlottningar. Varje månads utlottning utförs senast en vecka efter månadens slut.

Priser:

Som pris utdelas olika produkter med mat-tema, bland annat produktpaket och presentkort.

Priserna kan inte omvandlas till pengar.

Meddelande om vinster och överlämnande av priserna:

Vinnarna meddelas personligen om vinsterna genom att vi kontaktar dem via deras Facebook, Instagram- eller Twitter-konton. Vinnarna meddelas också på Hotell- och restaurangmuseets och Finlands jordbruksmuseum Sarkas Facebook-, Instagram- och Twitterkonton samt på webbsidorna.

Priserna skickas till vinnarna per post genast när vinnarna uppgett sina postadresser åt arrangörerna. Priserna skickas endast till postadresser i Finland. Arrangörerna ansvarar inte för eventuella förhinder att motta ett eventuellt pris.

Om vinnaren inte har uppgett sin postadress inom en månad, utlottas en ny vinnare.

Personuppgifter:

Personuppgifterna för de personer som deltagit i utlottningen förmedlas inte vidare för användning av tredje part och används inte för direktmarknadsföring. Vinnarnas namn kan publiceras i arrangörernas egna kanaler i sociala medier och på deras Internetsidor.

*

Arrangörerna förbehåller sig rätt att ändra reglerna.

I frågor som gäller utlottningen kan deltagarna kontakta tävlingsarrangörerna per e-post: info@sarka.fi och hrm@hotellijaravintolamuseo.fi