Tiistaitarjotin ja perjantaipullo - opastus 70-luvulle
Muistatko, kun kokonainen broileri tuli kauppoihin? Tai kun sisäelimet olivat joka viikkoista ruokaa?
Tiistaitarjotin ja perjantaipullo -opastuksella muistellaan 1970-luvun ruokauutuuksia sekä ruoka- ja juomakulttuuria. Lähtökohtana ovat valokuvaaja Juhani Riekkolan värikkäät ja mutkattomat valokuvat, jotka on julkaistu Aamulehden Tiistaitarjotin-artikkelisarjassa. Riekkolan ruokakuvat olivat aikanaan ainutlaatuisia. Ne julkaistiin Aamulehdessä poikkeuksetta suurikokoisina ja värillisinä – ja ainoina värikuvina koko lehdessä. Juomakulttuuriin perehdytään Hotelli- ja ravintolamuseon omien kokoelmaesineiden kautta. Lopuksi voidaan vierailla lyhyesti museon uudessa Makuasioita-ydinnäyttelyssä.
Opastuksen kesto noin 45 minuuttia.
Opastus voidaan toteuttaa myös etäopastuksena (Teams-alustalla).
Opastuksen hinta 80 € + pääsymaksut.
Elävöitä museokokemusta maistiaisilla
Opastuksella on mahdollista ostaa alkumaljat 70-luvun tyyliin. Hinta 5 €/hlö (sis. ALV).
Kierrosta voi juhlistaa myös alku- tai loppukuohuviinillä. Hinta 39 €/pullo.
Voit myös tarjousta muista tarjoilusta kierroksellenne.