PipariBattle 2015

Pipari_battle_2015_HRM

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

PipariBattle-kilpailussa etsitään joulunajan söpöintä, hellyttävintä ja karismaattisinta piparia. Pipari on mielestämme iloinen ja maistuva joulunajan kausiherkku, jonka leipominen ja koristelu tuo kaikenikäiset yhteen myönteisen yhdessäolon ja -tekemisen puitteissa. Neljättä kertaa järjestettävän kisan tämän vuoden teemana on nimenomaan yhdessä tekeminen ja ystävyys. Haastamme ystävät, perheet, työporukat ja koululuokat koristelemaan yhdessä piparkakkuja.

 

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailu voi osallistua 21.11.–20.12.2015 välisenä aikana.

1) Omalla Instagram-tilillä
Kilpailuun osallistutaan ottamalla valokuva itse koristellusta piparista ja lataamalla se merkinnällä #piparibattle2015 Instagram-kuvapalveluun.

2) Lähettämällä kuva sähköpostilla
Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä kuva Hotelli- ja ravintolamuseolle sähköpostitse osoitteeseen hrm(at)hotellijaravintolamuseo.fi, jolloin työ julkaistaan ”PipariBattle” Instagram-tilillä.

3) Hotelli- ja ravintolamuseon työpajoissa
Lisäksi kilpailuun voi osallistua koristelutyöpajoissa Hotelli- ja ravintolamuseossa lauantaina 21.11. ja 12.12. klo 11–16.

VOITTAJAN VALINTA JA PALKINNOT

Yleisö äänestää Instagramissa kilpailuun lähetetyistä töistä voittajan. Eniten ääniä saaneella piparilla voittaa Museokortin tai opastetun kierroksen ryhmälle Hotelli- ja ravintolamuseoon. Voittaja on se, jonka kilpailutyöllä on eniten ääniä 20.12.2015 klo 16.00. Lisäksi järjestetään viikkoarvontoja ja jokainen yli 50 ääntä saanut kilpailutyö saa pienen palkinnon.

 

Kilpailun järjestävät Hotelli- ja ravintolamuseo ja Kaapelin joulu. Yhteistyössä mukana myös Dr. Oetker.

Kilpailun virallinen sivu Facebookissa.