Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan kielitaitoista keikkaopasta

Hotelli- ja ravintolamuseon on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Kaapelitehtaalla. Haemme iloiseen joukkoomme keikkaopasta.

Keikkaopas suorittaa tilattuja opastuksia ja työpajoja pääsääntöisesti ti-su 9–18 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina aikoina. Opastusten luonne on vuorovaikutteinen ja opastettavana voi olla esim. peruskoululaisia, ammattikoululaisia, työpaikkojen virkistysporukoita sekä erilaisia vapaa-ajan ryhmiä. Työ sopii erinomaisesti esim. museoaineiden, kotitaloustieteen tai matkailualan opiskelijoille.

Etsimme ensisijaisesti oppaita, jotka pystyvät opastamaan sujuvasti sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi. Erinomainen esiintymistaito, kokemus oppaan töistä, pedagoginen koulutus ja anniskelu- ja hygieniapassit katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan perehdytys.

Palkka: 30 € / opastus (n. 1 tunti)

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen anni.pelkonen (at) hotellijaravintolamuseo.fi su 16.9.2018 klo 16 mennessä. Viestin osoitekenttään ”Hakemus keikkaoppaaksi”. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa museolehtori Maria Ollila puh. 044 7474 106 to 6.9. klo 9-11 ja ke 12.9. klo 9-11.