Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan kielitaitoista keikkaopasta

Hotelli- ja ravintolamuseoon haetaan kielitaitoista keikkaopasta

Hotelli- ja ravintolamuseon on ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Kaapelitehtaalla. Haemme iloiseen joukkoomme keikkaopasta, joka opastaa sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Keikkaopas suorittaa tilattuja opastuksia ja työpajoja pääsääntöisesti ti-su 9–18 välisenä aikana, tarvittaessa myös muina aikoina. Opastusten luonne on vuorovaikutteinen ja opastettavana voi olla esim. peruskoululaisia, ammattikoululaisia, työpaikkojen virkistysporukoita sekä erilaisia vapaa-ajan ryhmiä. Työ sopii erinomaisesti esim. museoaineiden, kotitaloustieteen tai matkailualan opiskelijoille.

Etsimme ensisijaisesti oppaita, jotka pystyvät opastamaan sujuvasti sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi. Katsomme eduksi erinomaisen esiintymistaidon, kokemuksen oppaan töistä, pedagogisen koulutuksen ja anniskelu- ja hygieniapassit. Tehtävään annetaan perehdytys.

Palkka: 30 € / opastus (n. 1 tunti)

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi ma 10.12.2018 klo 16 mennessä. Viestin osoitekenttään ”Hakemus keikkaoppaaksi”. Haastattelut järjestämme viikoilla 50 ja 51. Työt alkavat tammikuun 2019 alussa.

Lisätietoja antaa museolehtori Maria Ollila puh. 044 7474 106 ti 4.12. klo 9-11 ja ke 5.12. klo 13-14.