Hotelli- ja ravintolamuseo 45-vuotisjuhlat
Hotelli- ja ravintolamuseo on toiminut jo 45 vuoden ajan. Juhlimme merkkipäivää 14.1.2016
Suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin ainoa erikoismuseo, Hotelli- ja ravintolamuseo perustettiin vuonna 1971 tallentamaan, tutkimaan ja julkistamaan majoitus- ja ravitsemisalan ja suomalaisen ruokaperinteen historiaa ja nykypäivää. Museo toimii nykyisin Helsingin Kaapelitehtaalla. Museon toiminnallisessa näyttelyssä viihtyvät kaikenikäiset ruokakulttuurista kiinnostuneet. Tietopalvelu auttaa tiedonjanoisia ruokakulttuurin lähteiden äärelle.
Hotelli- ja ravintolamuseon syntymäpäiväkahvit tarjoillaan tarinoiden kera torstaina 14.1.2016 klo 13-15. Museon kannatusyhdistyksen jäsenet, hotelli- ja ravintola-alan rautaiset ammattilaiset kertovat tarinoita alan muutoksesta ja työhistoriastaan eri vuosikymmeneltä. Kiinnostavia ja jopa hurjia tarinoitaan meille jakavat:
-suurhotellin johtajana toiminut Risto Kuusiola
-tv:stäkin tuttu kylmäkkö Sirkka Gustafsson
-monissa liemissä keitetty ja tarjoilijanakin toiminut Tuomo Kangasniemi
Vapaa pääsy! Tervetuloa!